Nieuws

Kruip in de huid van Peter Pan

In deze interactieve app wordt het verhaal van Peter Pan verteld. Jij of je kind spelen zelf de hoofdrol door je gezicht op dat van Peter Pan te plakken.

Dat is natuurlijk niet nieuw maar wat "it’s me! Peter Pan" uniek maakt, is dat je drie verschillende gezichtsuitdrukkingen kunt gebruiken: blij, verrast en boos. Het gezicht van Peter Pan verandert verschillende keren in het verhaal en maakt daarbij gebruik van elk van de drie gezichtsuitdrukkingen. Ook kun je je gezicht versieren als je naar het feest van Tiger Lily gaat.

[related_article id=”161563″]

Alle achtentwintig pagina’s zijn verschillend. Op elke bladzijde zit minstens één interactief element verstopt, dat je zeer intuïtief ontdekt. Daarnaast zijn er ook nog verschillende puzzels om op te lossen, plaatjes om in te kleuren en de mogelijkheid om je eigen stem op te nemen. Je kunt het verhaal ook voor laten lezen, de bladzijdes automatisch om laten slaan en de muziek aan en uit zetten.

De Koreaanse ontwikkelaars zijn van plan binnenkort nog meer titels uit te brengen, zoals Sneeuwwitje en Hans en Grietje. Als deze net zo goed of zelfs beter zijn als Peter Pan, dan willen straks een hoop kinderen nog een verhaaltje voor het slapengaan. Je kinderen zullen het absoluut fantastisch vinden om de hoofdrol te spelen in dit verhaal over het jongetje dat niet volwassen wilde worden.

it"s me! Peter Pan is gratis beschikbaar voor de iPad

amusementappsboekdownloadsfotofotografieinteractiefipadit-s me-peter pankinderenmobielpeter pansoftwaresprookje

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen