Nieuws

Snel(ler) kopiëren

Snel(ler) kopiëren

Bestanden en mappen kopiëren en verplaatsen kan je doen vanuit de Windows Verkenner. Daar is op zich niks mis mee, maar als het net dat tikje sneller en efficiënter kan, waarom niet? ExtremeCopy zorgt daarvoor.

ExtremeCopy haalt bij het kopiëren van data het onderste uit de kan van je systeem, meer dan Windows zelf dat doet. Vooral bij het versassen van grote bestanden behaalden we een merkbare snelheidswinst.

[download_file]

De tool zelf neemt standaard de ingebouwde kopieerfunctie van de Windows Verkenner over. Wil je dat niet, dan moet je dat aanpassen via de knop Configuration.  Verder kan je langs deze weg aangeven of je de gekopieerde data automatisch wil laten verifiëren, of je een logbestand wil bijhouden en of je een geluidje na afloop wil horen.
Dat is het ongeveer wat de gratis versie betreft: die moet het dus vooral van de snelheid hebben.

De commerciële Professional-variant biedt een aantal extra mogelijkheden. Zo laat die zich ook vanuit een grafische interface bedienen: bestanden en mappen kopiëren of verplaatsen kan hier via eenvoudige versleepbewegingen. Ook maak je hier duidelijk wat er moet gebeuren wanneer in de doelmap bestanden met dezelfde naam als in de bronmap worden aangetroffen. Die kan je bijvoorbeeld laten hernoemen, vervangen of ongemoeid laten. Het kopieer- of verhuisproces kan je op elk moment ook pauzeren en weer hernemen. Het is tevens mogelijk na afloop automatisch een of andere applicatie of commando te laten uitvoeren.

ExtremeCopy bestaat zowel in een 32-bits als een 64-bitsversie en in een ‘draagbare’ variant.

downloadsextremecopykopi-rensoftwareverkenner

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen