Nieuws

Mobistar rekent Windows Phone-apps aan via gsm-factuur

Mobistar maakt het mogelijk om applicaties voor Windows Phone via de gsm-factuur te betalen, zodat je niet langer je kredietkaartnummer aan de Marketplace hoeft te koppelen.

Smartphones zijn niet veel waard zonder de vele apps die je er op kan installeren. Sommige applicaties zijn gratis, terwijl je voor andere moet betalen. Het is bij die betaling waar het schoentje vaak knelt. Daarvoor is een kredietkaartnummer nodig, maar niet iedereen beschikt over een kredietkaart, of wil die gegevens liever niet aan zijn account vasthangen.

Daarom zullen Mobistarklanten, die een Windows Phone gebruiken, binnenkort hun aangekochte spelletjes en apps eenvoudig via de gsm-factuur kunnen betalen. Orange, de groep waar Mobistar deel van uitmaakt, heeft deze dienst eerder al met succes gelanceerd in Frankrijk en Engeland, en brengt hem in december dus ook naar België.

Wanneer je een applicatie koopt in de Windows Marketplace, moet je gewoon bevestigen dat de applicatie via je factuur mag worden aangerekend. Vervolgens wordt je app onmiddellijk gedownload, en krijg je een e-mail ter bevestiging van de transactie.

Mobistar lanceert tegelijk ook een eigen categorie in de Marketplace onder de naam “Mobistar-selectie”. Daar vinden Mobistarklanten een selectie van de beste applicaties in de app-winkel, volgens Mobistar.

appsbetalinggsm-factuurmarketplacemobistarnieuwswindows phone

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen