Nieuws

Hoe maak je je iPhone klaar voor een tweede leven?

Een iPhone maakt vaak een tweede of zelfs derde leven mee in de handen van een andere eigenaar. Maar wat nu als je nieuwe iPhone bijna geleverd wordt en je de oude nog moet voorbereiden op de verkoop?

Geen nood, je moet maar een paar dingen doen en dan kan het toestel weer in zijn originele verpakking (die heb je toch nog?!) om naar zijn nieuwe eigenaar te gaan.

 

[related_article id=”161563″]

Stap 1: alles wissen

Om je iPhone te wissen moet je de Instellingen-applicatie openen. Daarna druk je op Algemeen, gevolgd door "Stel opnieuw in" helemaal onderaan. In de meeste gevallen kies je daarna voor "Wis alle inhoud en instellingen". De iPhone zal zichzelf herstarten en alles wissen.

Stap 2: schoonmaken

Zoek een doekje of spray de glazen panelen van je iPhone lichtjes vochtig met ruitenreiniger. ga daarna met een droge doek over de voor en achterkant. Houd de randen vast om geen nieuwe (vettige) vingers achter te laten op het glas.

Stap 3: de originele verpakking

Het is altijd een meerwaarde als je de originele verpakking en het aankoopbewijs kunt tonen. Bewaar deze dus goed.

Stap 4: accessoires

Zoek de oortjes, USB-oplaadkabel en USB-stopcontactadapter en stop ze weer in het doosje onder de telefoon. Plaats daarna de telefoon weer in het doosje en sluit het.

Stap 5: verkopen die handel!

Normaal is je iPhone nu verkoopklaar. Overhandig hem zo aan je koper of zoek een koper op één van de tweedehandssites met het doosje nog open als foto. Zo krijgt een mogelijke koper direct het gevoel dat er voorzichtig is omgesprongen met de telefoon (ondanks die reusachtige kras achteraan het toestel?).

helpiphoneklaarmakenmobielverkoopwissen

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen