Nieuws

Plan je bioscoopavond op je telefoon

Je heb zin in een avondje cinema, maar hebt geen idee welke films in de plaatstelijke bioscoop spelen? Dan kan je een beroep doen op de app van Cinebel.

Op de website van Cinebel kan je terecht voor de programmatie van alle Belgische bioscopen, klein of groot. Zo weet je in een knip welke films vandaag worden gespeeld in de zaal bij jou in de buurt.

Dankzij de applicatie van Cinebel heb je die informatie ook altijd bij de hand op je smartphone of tablet, waar je ook bent. De app is heel overzichtelijk opgesteld, en biedt verschillende mogelijkheden.

[related_article id=”160734″]

Je kan zoeken naar een bepaalde film, en de app zal je vertellen waar en wanneer die in jouw buurt wordt gedraaid. Of je kiest ervoor om de programmatie van een specifieke zaal op te vragen.

Om de keuze voor een film te vergemakkelijken, geeft de app een overzicht van de populairste films en kan je naar trailers kijken. Daarnaast is er ook een aparte lijst met films die geschikt zijn voor kinderen. Ten slotte gunt de applicatie nog een blik op de films die binnenkort in de bioscoop zullen verschijnen.

Je kan Cinebel downloaden in de Apple App Store (iOS) of de Google Play Store (Android). Een goed alternatief voor Windows Phone is Belgian Cinema, al zijn de mogelijkheden daar wel iets beperkter.

appappsbelgian cinemabioscoopcinebeldownloadsfilmontspanningvoorstellingen

Gerelateerde artikelen

Volg ons

€350 korting op de Tenways CGO600

€350 korting op de Tenways CGO600

Bekijk de CGO600