Nieuws

HTC One vanaf half april te koop in België en Nederland

De nieuwe vlaggenschipsmartphone van HTC, de HTC One, zal vanaf half april in België en Nederland beschikbaar zijn.

Vorige maand presenteerde HTC tijdens een druk bijgewoond persevenement haar nieuwe vlaggenschipsmartphone, de HTC One. Het toestel zal vanaf volgende maand in België en Nederland in de rekken liggen.

“Vanaf begin april starten we met het uitleveren van de pre-orders. We verwachten dat de HTC One half april breed beschikbaar zal zijn,” klinkt het bij HTC Benelux. Dat is een maand later dan oorspronkelijk de bedoeling was.

[related_article id=”161563″]

De One is het nieuwe topmodel van HTC en moet het bedrijf helpen uit de slechte papieren te raken. De Taiwanese fabrikant pakt daarvoor uit met een ultrapixelcamera en een nieuwe versie van de grafische schil HTC Sense (5.0).

De HTC One heeft een 4,7 inch Full 1080p HD-scherm (468 ppi) en ziet er strak uit dankzij een metalen behuizing. De smartphone draait op Android 4.1 Jelly Bean en haalt zijn kracht uit een Qualcomm Snapdragon 600 1.7 GHz Quadcore-processor en 2GB RAM. Met 32GB opslag en 25GB gratis cloudopslag op Dropbox, kom je zeker geen ruimte tekort voor apps en bestanden.

beschikbaarheidhtcmobielnieuwsonesmartphone

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen