Nieuws

Mobiel betalen met de Bancontact-app

Bancontact heeft een eerste versie van haar betaalapp gelanceerd waarmee je heel eenvoudig betalingen tot 125 euro kunt verrichten. Wie de app wil testen en helpen optimaliseren, kan zich nu aanmelden.

Als het van Bancontact/Mister Cash afhangt, moet betalingen uitvoeren via je smartphone of tablet even eenvoudig worden als het nemen van een foto. Dat is de reden waarom ze een applicatie ontwikkeld heeft om kleine, dagelijkse betalingen (tot 125 euro) uit te voeren. 

De mobiele app gaat de laatste fase van de productontwikkeling in. Bancontact/Mister Cash heeft een eerste versie gelanceerd van de applicatie en zoekt nu consumenten die de app willen helpen optimaliseren.

[related_article id=”158662″]

Om de applicatie te downloaden en te testen, moet je je eerst registreren op de website van BancontactMobile. Na de registratieprocedure ontvang je een activatiecode om de app te kunnen gebruiken. Er zijn al duizenden mensen die de app zullen testen, maar Bancontact/Mister Cash wil nog meer testers. De enige vereiste is dat je klant bent van één van de negen grote Belgische banken en dat je over een smartphone of tablet (iOS of Android) beschikt. Testers maken bovendien kans op een iPad Mini of een Fnac-bon ter waarde van 50 euro.

Betalen via de app is erg eenvoudig. Stel dat een vriend je wat geld leent op café. Jij kunt dan onmiddellijk het geleende bedrag invoeren op je smartphone. De app genereert vervolgens een QR-code. Zodra je vriend deze code met zijn smartphone of tablet scant, is de betaling uitgevoerd.

Androidbancontactbetaalappiosnieuwssmartphonetablettelecom

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen