Nieuws

Foto’s van Samsung Galaxy Note 4 lekken uit

De website GSMArena heeft de hand weten te leggen op foto's verschenen waarop de nieuwe Galaxy Note 4 duidelijk te zien is.

Gsmarena, een website over mobiele computers, heeft beelden weten te bemachtigen van wat de nieuwe Samsung Galaxy Note 4 zou moeten zijn.

Het gaat hier opnieuw om een flink toestel met weer een leren achterkant en een aluminium rand, vergelijkbaar met de nog onaangekondigde Samsung Galaxy Alpha.

Het leer lijkt ditmaal van iets andere kwaliteit dan bij de voorganger, maar vooral de rand valt op. De aluminium rand is bewerkt met stukjes kunststof en loopt iets om de behuizing heen, zodat het scherm erin lijkt te vallen. In de zijkant zit een houder voor de stylus en de onderkant heeft naast de speaker een microUSB 3.0-poort.

[related_article id=”161563″]

Naast de lens op de achterkant van de smartphone lijkt een hartritmemonitor te zitten. Het scherm is opnieuw 5.7 inch groot, maar heeft ditmaal een QHD-resolutie van 2560×1440 pixels.

Behalve de telefoon zelf zou ook een foto van de doos waarin de Galaxy Note 4 wordt verkocht zijn gelekt. Op het scherm staat een datum van 15 september, wat mooi samen zou vallen met de verwachte aankondiging op 3 september. Dan zou het toestel een kleine twee weken later snel kunnen verschijnen om de concurrentie met een nieuwe iPhone aan te gaan.

Je kunt de beeldjes hier bij Gsmarena bekijken.

galaxygalaxy notegalaxy note 4mobielnieuwssamsung

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen