Nieuws

Apple Watch één dag in Parijse etalage

Apple toont z'n Watch vandaag in de vitrine van de gekende Parijse designerwinkel Colette. Een exclusief cadeautje voor 's werelds bekendste modescene.

Toen Apple z’n nieuwe smartwatch voorstelde, eerder deze maand, lette het bedrijf erop om naast de pers ook de nodige modebloggers uit te nodigen. Nu laat het bedrijf iedereen de Watch eens bekijken – tenminste, iedereen die vandaag in Parijs is en tevreden is om door een venster te turen.

De smartwatch ligt op dit moment bij de mode- en designwinkel Colette in de lichtstad. Het is de eerste keer dat het horloge zichtbaar is voor het brede publiek, na het invite-only evenement dat Apple een paar weken geleden hield in Cupertino.

[related_article id=”158256″]

De eigenlijke release-datum van het slimme horloge is nog een paar maanden verwijderd, en er zijn nog een paar belangrijke vragen niet beantwoord. Apple stelde bij de voorstelling van de Watch dat hij begin 2015 beschikbaar zou zijn, maar de exacte prijs van de drie verschillende modellen en de batterijduur zijn voorlopig nog niet bekend. Apple liet zich al ontvallen dat het verwacht dat mensen de Watch elke nacht zullen opladen, net als hun smartphone, maar trad niet verder in detail.

Ben je in Parijs en wil je een blik werpen op de smartwatch? Colette sluit om 19u de deuren; de vitrine blijft tot middernacht.

applecolettenieuwsparijspop-upvoorstellingwatch

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen