Nieuws

Apple rolt iOS 8.3 uit met Nederlandstalige Siri

Apple heeft iOS 8.3 publiek beschikbaar gemaakt. De update brengt onder meer een Nederlandstalige Siri naar de iPhone en iPad.

Na een publieke testperiode van ongeveer een maand, heeft Apple de update naar iOS 8.3 voor alle iPhones en iPads beschikbaar gemaakt. Daarmee maakt meteen ook de Nederlandstalige Siri officieel haar intrede.

Daarnaast omvat het change log een hele reeks fixes voor onder meer de Berichten-app, het Control Center, tabbladen in Safari, toetsenborden van derde partijen en wifi-problemen. Dat laatste zullen heel wat gebruikers graag horen. Op het supportforum van Apple regende het klachten van verbindingsproblemen bij verschillende gebruikers sinds iOS 8.

[related_article id=”158256″]

Naast de bugfixes en de langverwachte introductie van een Nederlandstalige Siri, maken ook de vernieuwde emoji’s hun opwachting, samen met een lijst van kleinere verbeteringen en toevoegingen. De update vereist ongeveer 285 MB vrije ruimte op je toestel om te installeren.

Gelijktijdig heeft Apple ook een nieuwe update voor OS X Yosemite uitgerold. Die introduceert onder meer de nieuwe Photos-app, die we vorige zomer al tijdens ontwikkelaarsconferentie WWDC te zien kregen, evenals de nieuwe emoji’s en een reeks prestatieverbeteringen.

appleios 8-3ipadiphonemobielnederlandsnieuwssiriupdate

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen