Nieuws

Amazon bereidt zich voor op zombie-aanval

Amazon paste de algemene voorwaarden bij Lumberyard Materials aan met het oog op de zombie apocalyps.

 

Goed nieuws: als we af te maken hebben met een nietsontziende zombie-overrompeling, is Amazon alvast voorbereid. Amazon heeft namelijk recent enkele veranderingen doorgebracht in de algemene voorwaarden bij een van hun webdiensten. Een speciale clausule is toegevoegd in het geval van de zombie apocalyps.

Specifiek gaat het om de voorwaarden bij de Lumberyard Materials, waarmee developers spellen kunnen ontwikkelen die op Amazons AWS-servers lopen. In clausule 57.10 kan je lezen dat Lumberyard niet gebruikt mag worden bij cruciale systemen, zoals o.a. medische apparaten, zelfrijdende voertuigen, vluchtverkeer, nucleaire faciliteiten en militaire doeleinden. Deze regel geldt echter niet meer als de doden opeens hun benen willen strekken.

De tekst gaat namelijk verder door toe te voegen dat Lumberyard wel ten volle benut mag worden in het geval van een “virale infectie overgebracht via beten of contact met menselijke vloeistoffen die ervoor zorgt dat menselijke lijken gereanimeerd worden en trachten menselijk vlees, bloed, hersen- of zenuwweefsel te consumeren”.

We weten niet hoe Lumberyard nuttig kan zijn bij een zombiepandemie, maar het kan nooit kwaad om op de hoogte te zijn van je opties. Je weet maar nooit.

amazonontspanningzombies

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen