Nieuws

Xiaomi livestream: komen ze eindelijk naar Europa?

Xiaomi bereidt zich voor op een aankondinging op het Mobile World Congress in Barcelona. Je kan het evenement hier live volgen vanaf 9 uur.

https://www.youtube.com/watch?v=_5xSfaMbLdc

Het Chinese smartphonebedrijf Xiaomi is voor het eerst aanwezig op het Mobile World Congress in Barcelona en maakt meteen van de gelegenheid gebruik voor een “Global Launch Event” van zijn nieuwe vlaggenschip, de Mi 5.

Die naamgeving, samen met de keuze om het toestel op MWC te lanceren, lijkt erop te wijzen dat Xiaomi eindelijk klaar is om zich buiten Azië te begeven met zijn smartphones.

Xiaomi was enkele jaren geleden trendsetter als een van de eerste bedrijven om kwalitatieve en performante smartphones aan te bieden aan erg lage prijzen. Die strategie heeft voor een grote gebruikersbasis gezorgd in eigen land, maar wellicht is de tijd nu rijp om andere markten aan te boren, zeker nu de verkoop in China stagneert en de concurrentie toeneemt.

De presentatie van de Mi 5 vindt plaats om 9 uur deze ochtend. Je kan het evenement hierboven live volgen, en even later zal het nieuws natuurlijk ook hier op onze website te lezen zijn.

mi 5mobielMobile World Congress 2016smartphonexiaomi

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen