Nieuws

GroupWatch nu beschikbaar voor Disney+

Disney+ België
Streamingdienst Disney+ is nog maar een maand beschikbaar in België, maar vanaf vandaag mogen we gelukkig samen met de rest van Europa gebruik maken van de nieuwe functie GroupWatch.

Bij de pagina van een film of serie is nu een icoon toegevoegd naast de plusknop om content toe te voegen aan jouw kijklijst. Op dit nieuwe icoon zijn drie poppetjes te zien. Deze nieuwe GroupWatch-functie maakt het mogelijk om met zes anderen tegelijk naar een geselecteerde film of serie te kijken.

Toon je emoties

Na het starten van de content kun je rechtsboven in het scherm bijhouden welke vrienden en familieleden met jou meekijken. Kijkers kunnen door middel van emoji’s een reactie geven op gebeurtenissen uit de film of serie. Je hebt de mogelijkheid tussen verschillende emoties, zoals grappig, boos, verdrietig en leuk. Het is ook mogelijk om via je telefoon reacties te sturen, terwijl je de content op een televisie kijkt.

Het is voor iedere persoon die meekijkt met de stream mogelijk om de film of serie op elk gewenst moment voor iedereen te pauzeren of te hervatten. Handig als je drinken wil bijvullen of een ander soort pauze wil inlassen. Iedereen die kijkt krijgt te zien welke persoon de film heeft gepauzeerd of hervat. De functie moet het groepsgevoel in de soms eenzame tijden door corona in stand houden.

disney+entertainmentgroupwatchontspanningstreamingtips

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen