Nieuws

SteelSeries onthult nieuwe gamingheadsets Arctis 7+ en Arctis 7P+

Arctis 7+
SteelSeries heeft twee gloednieuwe gamingheadsets voorgesteld: de Arctis 7+ en de Arctis 7P+. Daarmee mikt de marktleider in gaminggear op de top.

Het topmerk heeft naar eigen zeggen zijn oor te luister gelegd bij zijn trouwe fanbase en leverde wat zij vroegen. De Arctis 7+ en Arctis 7P+ leveren beide meer dan 30 uur aan batterij. Nieuw is een snellaadfunctie om de batterij in amper 15 minuten weer voor 3 uur gebruiksklaar te maken. Tijdens het opladen kunnen de headsets ook gewoon gebruikt worden. Kers op de taart is de vertrouwde Arctis-sound voor een hoge audiokwaliteit tijdens het gamen.

Arctis 7+ Wireless 

De Arctis 7+ is volgens SteelSeries ontworpen voor compatibiliteit met een groot aantal systemen. Denk daarbij aan pc, PlayStation en Mac, maar ook Android, Nintendo Switch en Oculus Quest 2. De headset gebruikt lossless draadloze audio in de 2.4 GHz-band voor gamingaudio met een extreem lage latency. Dat gebeurt via een compacte USB-C-dongle. De headset is handig te bedienen met on-ear controls, zoals ChatMix om conversaties en in-game-audio netjes te balanceren. De Arctis 7+ heeft een licht, maar stevig stalen frame met een aanpasbare, elastische skibril-achtige band voor een comfortabele pasvorm. De uitschuifbare, bidirectionele microfoon levert volgens SteelSeries ijzersterke ruisonderdrukking en helder stemgeluid. Hij beschikt ook over een led-indicator voor de mutefunctie. De headset is bovendien Discord-certified voor de beste compatibiliteit met het chatplatform. 

Arctis 7P+ Wireless 

Zijn broertje, de Arctis 7P+ is specifiek ontworpen voor de volgend generatie 3D-audio op PlayStation 5 en PlayStation 4, met multiplatform-compatibiliteit voor pc, Mac, Android, Nintendo Switch en de Oculus Quest 2. Technisch gezien is de headset bijna identiek aan het ander model. De Arctis 7P+ beschikt ook nog over sidetone mic monitoring. 

Arctis 7P+ Wireless 

Sonar 

Samen met de twee headsets lanceert Steelseries zijn nieuwe Sonar-software. Dat belooft een krachtige audio-tool te zijn om je audio-ervaring helemaal op punt te stellen voor jouw set-up. Sonar is ontworpen voor ChatMix, 7.1 virtual surround sound en nieuwe features die in 2022 geïntroduceerd worden.  

Prijs en beschikbaarheid 

De SteelSeries Arctis 7+ en Arctis 7P+ zijn nu beschikbaar via SteelSeries.com en bij lokale retailers, beiden voor 199 euro. 

arctisaudiogamingontspanningslidersteelseries

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen