Nieuws

Kender Thijssen werft aan

Dienstverlener Kender Thijssen blijft groeien. Nu het bedrijf zich losmaakt van het Nederlandse moederbedrijf investeert het verder in personeel. Het eerste kwartaal worden alvast drie mensen toegevoegd. Twee zijn al aan boord, en derde wordt nog deze maand aangeworven.

Het Dendermondse IT-bedrijf benoemde Tom Moeyersons tot service engineer en Jurgen Bijl tot software system engineer. Nog deze maand moet een tweede software system engineer aan boord komen. Daarme groeit het personeelsbestand in het eerste kwartaal met 15%.
 
Tom Moeyersons (47) heeft 27 jaar ervaring in ICT. Hij was 2 jaar actief voor Pioneer Europa en werkte daarna 25 jaar voor Digital Equipment Corporation. Dat bedrijf ging in 1998 samen met Compaq en fuseerde in 2001 met HP, waar hij tot vandaag actief was. Hij groeide er door van terminal specialist tot systems field service engineer. Bij Kender Thijssen versterkt hij als service engineer het mission critical team.
 
Jurgen Bijl (30) verwierf als hard- en software technieker de voorbije 10 jaar ervaring in het onderhoud van netwerken en serverparken en het uitrollen van ICT-infrastructuren voor nieuwe vestigingen. Hij werkte in het verleden voor Econocom, Real Software en Brammer. Bij Kender Thijssen zal hij zijn ervaring gebruiken om nieuwe en huidige klanten dagelijks te ondersteunen met raad en daad.
 
Toen Kender Thijssen België in juli 2008 onafhankelijk werd, meldde het Dendermondse bedrijf dat de overname van de Nederlandse poot de nodige financiële middelen meebracht om een personeelsgroei van 15% te realiseren in Dendermonde. Met de recente aanwervingen maakt Kender Thijssen deze uitspraken nu waar.
 
 “De financiële middelen die vrijkwamen na de overname in Nederland en de toename van klanten die we ondanks de crisis kennen, zorgen ervoor dat we in het eerste kwartaal van 2009 extra personeel kunnen aannemen,” zegt general manager Jef Matthé. “De nieuwe krachten zijn noodzakelijk om onze huidige en nieuwe klanten professioneel te ondersteunen. Beide integreren zich goed zodat we in maart nog een extra software system engineer zullen aannemen.”

 

businessdigitalhpitresellerkender thijssenservices

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen