Nieuws

Micromedia eerste Xtreamer distributeur voor de Benelux

Het Nederlandse Micromedia is als eerste distributeur in de Benelux aangesteld voor de Xtreamer Full HD Mediastreamers. Deze nieuwe mediastreamer werd pas recent geïntroduceerd en maakt vooral gebruik van forums om aan bekendheid te winnen.

De Xtreamer werd in juni gelanceerd en is ontstaan uit een samenwerking tussen partijen met onder andere Mvix, Unicorn en Realtek. Bij de lancering werd vooral de nadruk gelegd op de lage prijs van het toestel. Naar eigen zeggen is op korte termijn al een installed base opgebouwd van duizenden consumenten die via gebruikersforums ervaringen met elkaar uitwisselen en zo het product grotere bekendheid geven.
 
Managing director Mark Appel van Mvix Benelux is verheugd met de aanstelling van Micromedia als distributeur. “Met Xtreamer stappen we in een nieuwe fase op het gebied van mediastreamers waarbij de functionaliteit, de gebruikersvriendelijkheid en de prijsstelling het nu echt mogelijk maken om het brede publiek te bekoren. Micromedia als distributiepartner biedt ons de kennis en de afzetkanalen om dit brede publiek te bereiken via zowel de etailers als retailers.”
 
Volgens product manager consumer Electronics Michiel Gerrits van Micromedia is er een groeiende interesse van de klanten naar dit soort mediastreamers. “De eerste tekenen vanuit de consument zijn veelbelovend en de aandacht die Xtreamer krijgt in de media en online geeft aan dat de vraag vanuit de markt enorm is. Het superieure product, de PR en marketing inspanningen van Mvix Benelux in combinatie met ons afzetkanaal zullen van Xtreamer een groot succes maken.”
 
Micromedia verdeelt de Xtreamer zowel in Nederland als in België. Mark Appel verwacht echter dat Dectel binnenkort ook de toestellen zal verdelen in België. Dectel is naast D&D één van de verdelers van de Mvix mediaspelers.
businessd&d distributiondectelmark appelmediastreamermichiel gerritsmicromediamvixxtreamer

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen