Nieuws

Symantec houdt klantencongres Vision 2010 in Barcelona

Symantec organiseert in 2010 het tweede Vision-congres voor klanten en partners uit Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Het congres vindt van 5 tot 7 oktober plaats n Barcelona. Er zal worden gesproken over de manier waarop bedrijven hun gegevens kunnen beheren, vanuit het perspectief van zowel beveiliging als opslag.

President en CEO Enrique Salem houdt keynote-toespraken en ook andere managers van Symantec en partners zoals Dell, Fujitsu, Hewlett-Packard en Intel, laten hun licht schijnen op deze kwesties.

“Dit is een perfecte gelegenheid voor ondernemingen om te horen hoe ze hun strategie op het gebied van gegevensbeheer kunnen optimaliseren: hoe scheid je het kaf van het koren, hoe kun je de hoeveelheid opgeslagen gegevens verminderen en voorkomen dat je alles voor eeuwig bewaart? Daarover gaat het congres”, aldus John Brigden, senior vice-president EMEA bij Symantec. “Voor het eerst sinds de overnames kunnen klanten ook kennismaken met het uitgebreide versleutelingspakket. Beveiligingsbeheer en SaaS staan in deze sector ook in de belangstelling. Wij laten klanten zien hoe Symantec kan helpen met het effectief implementeren van beveiligde en beheerde systemen en services.”

“Wij verheugen ons erop klanten en partners uit de gehele regio te kunnen ontvangen. Onze topexperts op het gebied van IT-beveiliging, gegevensopslag en gegevensbeheer staan klaar om hun mening te geven, advies te verschaffen en best practices aan te dragen”, voegt hij eraan toe. “

In ongeveer 120 afzonderlijke sessies en 48 proefopstellingen wordt aan de klanten getoond hoe beveiliging, beheerde services, opslag en systeembeheer steeds meer met elkaar verstrengeld raken, en hoe moderne IT-concepten zoals cloud computing, groene IT, SaaS en virtualisatie op een effectieve manier kunnen worden geïntegreerd binnen de IT-infrastructuur van een bedrijf. De aanwezigen kunnen zich ter plaatse laten certificeren voor Symantec-producten en in een grote ruimte zijn producten en oplossingen te zien van Symantec en andere grote namen in de IT-sector.

Keynote-sprekers zijn onder andere Enrique Salem, president en CEO van Symantec, dr. Rolf Strotmann, vice-president Enterprise Server & Software bij Fujitsu Technology Solutions, Pierre Bruno, Solutions General Manager Large Enterprise EMEA bij Dell, een manager van Hewlett Packard en Simon Holland van Intel, technisch directeur van de EMEA Sales and Marketing Group.

Bear Grylls besluit de conferentie met een keynote over zijn eigen ervaringen met het overwinnen van uitdagingen en het waarmaken van dromen. Grylls is een populair avonturier. Hij kwam in het Guinness Book of Records als jongste Britse beklimmer (namelijk op 23-jarige leeftijd) van de Mount Everest.

Op hetzelfde moment vindt in Barcelona ook het Canalys Channels Forum plaats. Resellers die naar Canalys gaan, kunnen eventueel ook even tijd maken om bij Symantec binnen te wippen.

 

barcelonabeveiligingbusinesseventsitresellersymantec

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen