Nieuws

Google Cloud en Nutanix lanceren hybride cloud

Google en Nutanix gaan samen in zee. Dankzij de strategische samenwerking kunnen de twee een perfect geïntegreerde hybride cloudoplossing aanbieden.

 
Google en Nutanix gaan een strategische samenwerking aan. De twee bedrijven bundelen hun krachten in de uitrol van hybride cloudoplossingen. Google heeft van zijn kant een enorme publieke cloudinfrastructuur, terwijl Nutanix naast cloudsoftware ook serverhardware verkoopt. Door de handen in elkaar te slaan willen Google en Nutanix nu een geïntegreerde hybride oplossing aanbieden, waarbij klanten hun on-premise-infrastructuur en hun publieke cloudinfrastructuur als één geheel kunnen managen.
 
Concreet wordt het Nutanix Calm-dashboard het controlecentrum voor alle toepassingen en applicaties, zowel op de Google-cloud als op Nutanix-hardware. De Xi Cloud Services van het bedrijf kunnen dan weer vlot apps migreren van de on premise-cloud naar de publieke omgeving van Google. Het Nutanix Enterpise Cloud OS krijgt tot slot ondersteuning voor Googles Kubernetes.
 
Dankzij de overeenkomst kan Google zich beter inwerken in hybride cloudomgevingen. De integratie is beschikbaar vanaf het eerste kwartaal van 2018.

businesscloudgooglenutanix

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen