‘Bluey Minisodes’ debuteert op 3 juli op Disney+: first look

bluey minisodes
© Disney+
Disney Branded Television heeft aangekondigd dat de eerste zeven "Bluey Minisodes" op woensdag 3 juli om 21u Belgische tijd in première gaan op Disney+.

De eerste twee ‘minisodes’ zullen diezelfde dag ook worden uitgezonden op Disney Jr. en Disney Channel, waarbij de overige vijf afleveringen worden verspreid over het “Red, White and Bluey” marathonweekend, dat tijdens het 4-juli-weekend zal plaatsvinden.

De collectie van één tot drie minuten durende “Bluey Minisodes” is geschreven door “Bluey”-maker Joe Brumm en geproduceerd door Ludo Studio. De korte filmpjes belichten grappige en lieve momenten met Bluey en Bingo, waarbij speelse interacties en spelletjes centraal staan die de personages en de wereld van “Bluey” verder verkennen.

Bluey Minisodes vanaf 3 juli

In de eerste minisode, getiteld “Burger Dog,” dansen Bluey en Bingo op irritante muziek terwijl Bandit een plan bedenkt om het te stoppen. De andere minisodes die in de eerste reeks in première gaan, zijn “Bingo 3000,” “Muffin Unboxing,” “Letter,” “Hungry,” “Three Pigs” en “Animals.” De tweede reeks “Bluey Minisodes” zal later dit jaar op de platforms verschijnen, gevolgd door de laatste reeks in 2025.

De wereldwijde sensatie “Bluey” was het afgelopen kwartaal de meest bekeken serie op streamingdiensten onder alle kijkers in de VS. De serie volgt Bluey, een lieve en onvermoeibare blauwe heeler-hond die samen met haar moeder, vader en jongere zusje Bingo leeft. Geproduceerd door het Emmy Award-winnende Ludo Studio voor de Australian Broadcasting Corporation en BBC Studios Kids & Family, wordt de serie uitgezonden en gestreamd in de VS, maar ook wereldwijd (behalve in Australië, Nieuw-Zeeland en China) via Disney Channel, Disney Jr. en Disney+, dankzij een wereldwijde uitzenddeal tussen BBC Studios Kids & Family en Disney Branded Television.


disney+ontspanning

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen