Disney+ onthult officiële trailer ‘Descendants: The Rise Of Red’

descendants the rise of red
© Disney+
Vandaag hebben "Good Morning America" en Disney+ de officiële trailer en key art vrijgegeven voor "Descendants: The Rise of Red," het volgende deel in de "Descendants"-franchise.

De door muziek gedragen Disney Original-film start met streamen op vrijdag 12 juli, exclusief op Disney+, gevolgd door een speciale herhaling op vrijdag 9 augustus om 14u Belgische tijd op Disney Channel.

Voormalig Schurkenkind (VK) Uma, nu de nieuwe directeur van Auradon Prep, nodigt een ander VK uit naar de school – Red, de rebelse dochter van de Hartenkoningin uit Wonderland. Nadat de Hartenkoningin een staatsgreep pleegt tegen Auradon, reizen Red en Assepoesters dochter Chloe terug in de tijd om de traumatische gebeurtenis ongedaan te maken die Reds moeder op haar kwaadaardige pad zette.

Sterrencast Descendants: The Rise of Red

“Descendants: The Rise of Red” heeft een sterrencast waaronder Brandy, Rita Ora, Kylie Cantrall, Malia Baker, China Anne McClain, Jeremy Swift, Dara Reneé, Ruby Rose Turner, Morgan Dudley, Paolo Montalban, Melanie Paxson, Leonardo Nam, Joshua Colley en Peder Lindell.

De muziekgedreven franchise bevat zeven nieuwe originele nummers, evenals reprises van de “Descendants 2” hit “What’s My Name” en “So This is Love” uit de animatieklassieker “Assepoester”. De score is van Torin Borrowdale en Ashley Wallen choreografeerde de opwindende muzikale nummers. De soundtrack voor “Descendants: The Rise Of Red” wordt uitgebracht op 12 juli en is nu beschikbaar voor pre-order en pre-add.

Het script is geschreven door Dan Frey en Russell Sommer, en de film is geregisseerd door Jennifer Phang. Suzanne Todd en Gary Marsh zijn uitvoerende producenten, samen met co-uitvoerende producenten Mahita P. Simpson en Phang en producent Wendy S. Williams. Het productiedesign is van Mark Hofeling, de montage is van Katie Ennis, het kostuumontwerp is van Julia Caston en Emilio Sosa, en Declan Quinn is de directeur fotografie.


disney+ontspanningstreaming

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen