Diane Von Furstenberg: Woman in Charge vanaf 25 juni te zien op Disney+

Diane von Furstenberg Disney+-film
© Disney
Diane Von Furstenberg: Woman in Charge is vanaf 25 juni te zien op Disney+. Op 5 juni ging de film al in première tijdens het Tribeca Film Festival.

De film belicht het leven en de carrière van Diane Von Furstenberg, een Belgische-Amerikaanse modeontwerpster die bekend staat om haar iconische wikkeljurk en haar succesvolle mode-imperium.

De documentaire, geregisseerd door Sharmeen Obaid-Chinoy en Trish Dalton, volgt Von Furstenbergs reis van haar vroege jaren in Europa tot haar opkomst als een van de meest vooraanstaande ontwerpers in de Verenigde Staten. De film verkent ook haar persoonlijke leven, inclusief haar huwelijk met prins Egon von Furstenberg en haar scheiding van hem.

Een icoon van vrouwelijke kracht

Von Furstenberg wordt beschouwd als een icoon van vrouwelijke kracht en onafhankelijkheid. Haar wikkeljurk, gelanceerd in de jaren 1970, werd een symbool van bevrijding voor vrouwen en wordt nog steeds gedragen door vrouwen over de hele wereld.

Naast haar succes als modeontwerpster is Von Furstenberg ook een activiste en filantroop. Ze is een fervent voorstander van vrouwenrechten en heeft gewerkt aan het bevorderen van onderwijs en kansen voor vrouwen over de hele wereld.

Een inspirerende film voor iedereen

“Diane Von Furstenberg: Woman in Charge” is een inspirerende film voor iedereen die gedreven is om zijn dromen te verwezenlijken. De film toont de kracht van hard werken, vastberadenheid en creativiteit. Het is een must-see voor fans van mode, maar ook voor iedereen die geïnteresseerd is in het verhaal van een opmerkelijke vrouw die haar stempel heeft gedrukt op de wereld.

disneydisney+ontspanningstreaming

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen