OnePlus Pad 2 komt op 16 juli naar België

OnePlus Pad 2 lancering
© OnePlus
OnePlus heeft bekendgemaakt dat het op 16 juli niet alleen de OnePlus Nord 4 presenteert, maar ook de Pad 2, Nord Buds 3 Pro en de Watch 2R.

Eerder deze week bracht OnePlus al naar buiten dat het op 16 juli een nieuwe smartphone onthult. Waar er toen geen naam werd genoemd, heeft het die vanmiddag bekendgemaakt: Nord 4. Volgens het Chinese merk gaat het om de “eerste volledig metalen smartphone” in het 5G-tijdperk. Van het ontwerp deelt OnePlus vooralsnog enkel een silhouet, maar een officieel-ogende poster heeft inmiddels al wat details verklapt.

OnePlus Pad 2

OnePlus verklapt ook dat het op 16 juli zijn tweede high-endtablet uitbrengt, de Pad 2. Die tablet is vermoedelijk gebaseerd op de recent in China verschenen Pad Pro. Die tablet komt met een Snapdragon 8 Gen 1-chipset, 12,1-inch-lcdscherm met 144Hz-beeldverversing en een 9.510mAh-batterij met 67W-snelladen.

Qua design is de tablet grotendeels een herhaling van de eerste OnePlus Pad, met wederom een aluminium behuizing en één camera op de achterzijde. Volgens de fabrikant werd de vlaggenschiptablet ontwikkeld met een focus op productiviteit.

Uitgelicht artikel OnePlus 13 Potentiële OnePlus 13T krijgt werkelijk gigantische batterij

Nieuwe OnePlus-accessoires

Tijdens het “Summer Launch Event” komt OnePlus ook met enkele nieuwe accessoires. De Nord Buds-reeks krijgt bijvoorbeeld een nieuw model, met de Nord Buds Pro 3. Ook komt de Chinese fabrikant met een gloednieuwe smartwatch, in de vorm van de Watch 2R. Hoe die smartwatch verschilt van de bestaande Watch 2, is niet geheel bekend. Vast staat dat het om een “lichtgewicht Wear OS-horloge” gaat.

Op 16 juli worden er meer details bekendgemaakt, al is de kans groot dat er al voor die tijd meer details uitlekken. Zoals gezegd: de Pad 2 is al in China verschenen en ook de Watch 2R maakte al zijn debuut op de thuismarkt van het Chinese merk.

Je kunt het Summer Launch Event op 16 juli live meevolgen via YouTube. Het event start om 15u Brusselse tijd. Op TechPulse zullen we je ook voorzien van de laatste updates.

mobieloneplusoneplus nord 4oneplus nord buds pro 3oneplus pad 2oneplus watch 2rtabletwearable

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN