Nieuws

Zo volg je vanavond Apples ‘It’s Glowtime’-event

iOS 18
© Apple
Vanavond om 19:00 uur is het zover: de presentatie van de iPhone 16-serie tijdens het ‘It's Glowtime’-event. Zo kan je de Apple-presentatie live volgen.

Na maanden van geruchten presenteert Apple vanavond de iPhone 16-serie. Naast de nieuwe hardware ligt de focus ook op AI, ofwel ‘Apple Intelligence’. Dit zijn namelijk de eerste iPhones die direct uit de doos AI-ready zijn. Vandaar ook de naam van het evenement: It’s Glowtime, wat zou verwijzen naar de kleurrijke AI-upgrade van Siri. Toch staat er nog veel meer op de planning: er zouden vanavond ook smartwatches en draadloze oortjes gepresenteerd worden.

Voor exacte details over al het nieuws van Apple zul je echter de livestream moeten volgen (of vanavond TechPulse bezoeken). De livestream begint om 19:00 uur. Zo kun je dus zelf alle introducties volgen.

Zo volg je het It’s Glowtime-evenement

Waar kun je It’s Glowtime volgen? Apple zendt de presentatie zoals gewoonlijk uit via de Apple Event-pagina. Als je om 19:00 uur naar die pagina surft, kun je meteen meekijken naar de stream en al het nieuws dat voorbij komt.

Ben je bang dat je de tijd vergeet? Dan is de livestream op YouTube een aanrader. Apple heeft de stream namelijk al klaargezet. Via het Apple-kanaal kun je een herinnering inschakelen, zodat je een melding krijgt zodra de livestream van start gaat.

Tot slot is er de livestream via Apple TV. Open daarvoor de Events-app op je Apple TV en klik op de stream van It’s Glowtime. Kortom, er zijn genoeg kanalen om het nieuws te volgen. Uiteraard kun je de livestream ook terugkijken via YouTube als je geen tijd hebt om het live te volgen.

Wat gaat Apple aankondigen?

We durven nu al te zeggen dat Apple vanavond vier iPhones zal aankondigen: de iPhone 16, 16 Plus, 16 Pro en de iPhone 16 Pro Max. Wat de smartwatches betreft, komt er in ieder geval een Watch Series 10, Apples tiende Watch-horloge. Ten slotte onthult Apple mogelijk nieuwe AirPods-oortjes in de AirPods 4-serie.

Of dat allemaal klopt, zullen we vanavond te weten komen. Tot die tijd kun je de verwachtingen het beste met een korreltje zout nemen.

aiappleapple watchapple watch series 10iphoneiphone 16siri

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen