Nieuws

Sonos Arc Ultra en Sub 4 voorgesteld

sonos arc ultra
© Sonos
Sonos heeft de Sonos Arc Ultra onthuld, een hoogwaardige soundbar met de nieuwe transducertechnologie Sound Motion. In één adem introduceert het audiomerk ook de nieuwe, krachtigere Sub 4.

De nieuwe transducertechnologie, die Sonos Sound Motion doopte, levert volgens het bedrijf een verbeterde bass-output, terwijl de behuizing van de soundbar slank blijft. Dit maakt het volgens de audiobouwer mogelijk om krachtig bioscoopgeluid in een compact formaat te integreren.

Met Sound Motion heeft Sonos de transducer aanzienlijk verkleind, terwijl de bass-productie verdubbeld is in vergelijking met eerdere modellen, aldus het merk. Hierdoor biedt Arc Ultra een volledige 9.1.4-geluidservaring, ontworpen om thuisgebruikers een meeslepende audio-ervaring te bieden, inclusief ondersteuning voor Dolby Atmos. De Arc Ultra bevat veertien speciaal ontwikkelde drivers en tweeters, die voor een multidimensionaal geluidsveld moeten zorgen.

Sonos Sub 4 voorgesteld

Naast de nieuwe soundbar introduceert Sonos ook de Sub 4, de nieuwste versie van de populaire subwoofer. De vernieuwde Sub 4 bevat interne updates die voor krachtigere bassen moeten zorgen, net als een betere connectiviteit. Dankzij twee speciaal ontworpen woofers levert de baskast volgens Sonos een diepere bas, zonder trillingen of vervorming.

Problemen met Sonos-app opgelost?

Met de lancering van de Arc Ultra en Sub 4 komt ook een update voor de veel geplaagde Sonos-app, die heel wat verbeteringen zou bevatten. Deze update richt zich op het optimaliseren van functies zoals apparaatinstellingen en het groeperen van Sonos-apparaten en herintroduceert in de app 90% van de functies die door problemen weggehaald werden. 

De Sonos Arc Ultra en de Sub 4 zijn wereldwijd beschikbaar vanaf 29 oktober 2024, met adviesprijzen van respectievelijk 999 en 899 euro.

Uitgelicht artikel Sonos app Sonos komt met plan om vertrouwen consumenten terug te winnen
audiosonossonos arcsonos arc ultrasonos sub 4

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen