Nieuws

Trust lanceert Vybz-verlichting: nieuwe aanpasbare RGB-opties voor gamers

Trust Vybz
Trust breidt zijn assortiment uit met de Vybz-serie, een nieuwe lijn RGB-verlichting die zich richt op gamers.

De Trust Vybz-serie omvat drie producten: LED Hexagons, Light Bars en een flexibele LED Rope Light. Deze toevoegingen zijn vanaf nu beschikbaar.

Drie nieuwe verlichtingsopties

De Vybz-reeks bestaat uit LED Hexagons, verkrijgbaar in een 9-pack Starter Kit en een uitbreidbare 3-pack Extension Kit, waarmee gebruikers tot 21 panelen kunnen koppelen. De Light Bars, eveneens in een 9-pack, bieden vloeiende kleurverdeling door de RGBIC-technologie. De LED Rope Light van vijf meter biedt flexibiliteit voor creatieve ontwerpen op muren.

Eenvoudige bediening en installatie

De verlichting kan op verschillende manieren worden aangestuurd: via de Trust WiFi-app, een afstandsbediening of een wandpaneel. Installatie is eenvoudig, met dubbelzijdige tape of schroeven voor bevestiging op elke ondergrond.

Gebruikers kunnen de verlichting aanpassen qua kleur en helderheid, met 44 vooraf ingestelde lichtstanden en ruimte voor eigen instellingen. De Trust Vybz-lampen kunnen muziek volgen dankzij een ingebouwde microfoon en zijn compatibel met Google Home en Alexa voor spraakbesturing.

Prijzen en beschikbaarheid

De Vybz Hexagon 9-pack kost 129,99 euro, de uitbreidingskit 39,99 euro, de Light Bars 119,99 euro en de Rope Light 79,99 euro. Alle producten zijn per direct verkrijgbaar.

De Vybz-serie biedt gamers een manier om hun speelomgeving naar eigen smaak in te richten, zonder ingewikkelde installatie of hoge kosten, besluit Trust.

accessoiresgamingtrust

Gerelateerde artikelen

Volg ons

€350 korting op de Tenways CGO600

€350 korting op de Tenways CGO600

Bekijk de CGO600