Partnerinfo

Solden bij Krëfel: dit zijn de beste elektronicadeals

Krëfel Solden
© Krëfel
Het is zover: de solden bij Krëfel gaan van start. Vanaf 1 juli tot en met 31 juli scoor je bij Krëfel vlijmscherpe elektronicadeals. We hebben de beste deals al voor je op een rijtje gezet.

Van 1 juli tot en met 31 juli profiteer je van kortingen tot 50% op elektronica, van wasmachines tot televisies, laptops en smartphones. Om van de soldendeals te profiteren, kan je uiteraard online shoppen of een Krëfel-winkel bij je in de buurt opzoeken. Alles dat je vóór 22:00 uur ‘s avonds bestelt, heb je de volgende dag alweer in huis. Is het product op voorraad in de winkel? Dan neem je het zo mee naar huis: via Click & Collect kan je het item al na één uur in de winkel afhalen.

Bestel je grote elektronische apparaten zoals wasmachines of televisies? Die kan je ook door Krëfel laten installeren. Professionele bezorgers sluiten de apparaten dan aan, zodat je meteen je wasjes kan draaien of taarten kan bakken in je gloednieuwe oven.

Beste soldendeals bij Krëfel

Krëfel heeft in bijna elke productcategorie wel een scherpe elektronicadeal klaarstaan. Voor het volledige overzicht kan je terecht op de soldenpagina. Ga goed voorbereid op stap: het zijn nogal wat elektronicadeals. Om het je wat makkelijker te maken, hebben we de beste deals voor je op een rijtje gezet:

Samsung QE55S95C 4K (2023) – van €1.699 voor €1.599

De Samsung QE55S95C (2023) is een 55-inch-oledelevisie die gebruikmaakt van Quantum Dot-technologie. Deze technologie zorgt voor een verbluffend beeld met diepe zwarttinten, helder wit en levendige kleuren. De Neural Quantum Processor 4K verwerkt beelden razendsnel, waardoor je altijd geniet van scherpe beelden, zelfs bij lagere resoluties.

Samsung QE55S95C 4K
© Samsung

Dankzij het Infinity One Design, met de One Connect Box als naadloos onderdeel, heeft de dunne tv een minimalistische uitstraling. Hierdoor past hij perfect in elk interieur. De Samsung QE55S95C is ook uitgerust met Dolby Atmos, wat zorgt voor een meeslepende geluidservaring die je helemaal in de film of serie trekt.

Tizen OS, het besturingssysteem van de tv, geeft je toegang tot talloze apps, zowel smart als traditioneel. Met spraakbediening kun je niet alleen de tv bedienen, maar ook allerlei slimme apparaten die je met SmartThings hebt gekoppeld. Zo wordt je televisie het centrale bedieningspaneel van je smarthome.

Specificaties

  • Schermtype: OLED
  • Schermformaat: 55 inch
  • Beeldverversing: 144 Hz
  • Resolutie: 4K
  • HDR: Ja, HDR10+
  • OS: Tizen OS
  • Formaat: 1.224,6 x 771,4 x 267,9 mm

Samsung Galaxy S23 256 GB (Phantom Black) – van €699 voor €629

De Samsung Galaxy S23 is het kleinste model in de Galaxy S23-reeks, die Samsung in 2023 op de markt bracht. Het toestel deelt zijn ontwerp met de grotere en duurdere Galaxy S23+, evenals zijn processor, schermspecificaties en camera’s. De Galaxy S23 is zoals gezegd de kleinste telg met een 6,1-inch-oledscherm. Dat scherm laat zich moeiteloos aflezen onder fel zonlicht en de kleuren zijn werkelijk prachtig te noemen.

Samsung Galaxy S23 Phantom Black
© Samsung

Dankzij de krachtige Snapdragon 8 Gen 2-processor is de Galaxy S23 daarnaast verrassend krachtig voor zijn formaat. Dat resulteert in vloeiende gamesessies en bij dagelijks gebruik hoef je nauwelijks te wachten tot je favoriete apps zijn geladen. Op het exemplaar dat Krëfel nu in de aanbieding heeft, kun je dan ook heel wat apps installeren: die beschikt namelijk over 256 GB opslagruimte.

Het vlaggenschiptoestel uit 2023 beschikt verder nog over een 50MP-hoofdcamera, 12MP-ultrawidecamera en 10MP-telefotocamera. Deze camera’s fabriceren elk voor foto’s en video’s die je zonder nadenken met vrienden en familie kan delen. De stereoluidsprekers zorgen er tot slot voor dat de telefoon ook perfect is om je favoriete films en series te streamen.

Specificaties

  • Scherm: 6,1 inch, oled, 120 Hz
  • Processor: Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2
  • RAM: 8 GB
  • Opslag: 256 GB
  • Batterij: 3.900 mAh met 25W-snelladen
  • Camera (voor): 12 MP
  • Camera’s (achter): 50 MP (hoofd), 12 MP (ultrawide) en 10 MP (telefoto)

AEG LR73R864 ProSteam – van €799 voor €649

De AEG LR73R864 ProSteam is een voorlader-wasmachine met een vulgewicht van 8 kg en een centrifugeertoerental van 1.600 toeren per minuut. De machine beschikt over diverse handige functies, waaronder:

  • Steam Refresh: hiermee kan je je kleding in slechts 25 minuten opfrissen met stoom. Dit is ideaal voor kleding die licht verkreukt of muf is, maar geen volledige wasbeurt nodig heeft.
  • PreciseWash: deze functie past automatisch de hoeveelheid water, energie en tijd aan op basis van de hoeveelheid wasgoed in de trommel. Zo bespaar je water en energie en wordt je kleding optimaal verzorgd.
  • Hygiëneprogramma: dit programma wast op een hoge temperatuur (meer dan 60°C) en verwijdert zo meer dan 99,99% van alle bacteriën en virussen uit je kleding.
  • Woolmark-certificaat: de AEG LR73R864 ProSteam is gecertificeerd door Woolmark. Dit betekent dat de machine geschikt is voor het wassen van wollen kledingstukken zonder dat deze krimpen of vervormen.
AEG LR73R864 ProSteam
© AEG

De AEG LR73R864 ProSteam is verder best energiezuinig, met een energielabel A. De machine is daarnaast ook stil in gebruik, met een geluidsniveau van 76 dB tijdens centrifugeren.

Specificaties

  • Type: wasmachine
  • Vulgewicht: 8 kg
  • Zwiersnelheid: 1.600 rpm
  • Stoomprogramma: ja
  • Energie: A (372 euro energiebesparing)
  • Garantie: 10 jaar op motor (registratie vereist)

HP 15s-ep2126nb – van €699 voor €599

De HP 15s-eq2126nb is een dunne en lichte laptop met een lange batterijduur. De laptop is uitgerust met een krachtige AMD Ryzen 7-processor, 16 GB RAM en 1 TB opslag. Hierdoor is hij perfect voor zowel studie als werk. De laptop heeft een 15,6-inch-scherm met smalle randen, wat zorgt voor een prettige kijkervaring. De batterij gaat tot wel 9 uur en 30 minuten mee, dus je kan de hele dag doorwerken of series kijken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het opladen. Fast Charge zorgt er verder voor dat de batterij razendsnel weer is opgeladen.

HP 15s-ep2126nb
© HP

Hoewel de laptop ook behoorlijk dun is, beschikt hij wel over alle noodzakelijke aansluitingen. Aan de linkerzijde vind je twee usb-a-poorten en de oplaadpoort, terwijl rechts de usb-c-poort, het SD-kaartslot, de hoofdtelefoonaansluiting én de HDMI-poort. Kortom: je hebt geen dongle nodig om je favoriete accessoires op deze laptop aan te sluiten.

Specificaties

  • Scherm: 15,6 inch, Full HD, lcd
  • Processor: Ryzen 7 5700U
  • RAM: 16 GB
  • Opslag: 1 TB
  • Aansluitingen: 2x usb-a, 1x usb-c, 1x hoofdtelefoon (3,5 mm), 1x HDMI, 1x SD-kaartslot

Miele Complete C3 Cat & Dog – van €375 voor €329

De Miele Complete C3 Cat & Dog is een stofzuiger met zak die speciaal is ontworpen voor huishoudens met huisdieren. Dankzij een krachtige motor en een turboborstel kan de C3 Cat & Dog effectief dierenharen verwijderen van tapijt, meubels en vloeren. Het HEPA-filter van de C3 vangt verder een groot deel van het fijnstof en allergenen op, waardoor hij ideaal is voor mensen met allergieën.

Miele Complete C3 Cat & Dog
© Miele

Voor mensen met een groot huis, is er eveneens goed nieuws: de C3 Cat & Dog beschikt over een extra lang snoer. Hierdoor kan je moeiteloos alle hoekjes van het huis bereiken. Woon je in een appartement? Ook daarvoor heeft de Miele-stofzuiger een troef in huis – hij is namelijk erg stil, waardoor je onderburen er niet zo snel last van hebben.

Het ontwerp is ten slotte typisch Miele. Verwacht geen al te bijzondere kleurtjes of bijzondere lijnen: de C3 kan al zomaar tien jaar in huis liggen, en dat is bij Miele zeker geen minpunt.

Specificaties

  • Vermogen: 890 W
  • Volume: 76 dB
  • Actieradius: 12 meter
  • Inhoud stofzuigerzak: 4,5 L
  • Meegeleverde borstels: meubelzuigmond, kierenborstel, reliëfborstel (kunststof), turboborstel (STB 305-3), zuigmond (SBD 365-3)

Kan ik betalen met ecocheques?

Wil je een product met ecocheques aanschaffen? Ook dat kan online bij Krëfel. De webwinkel ondersteunt nu de digitale ecocheques van Edenred, Monizze en Pluxee. Zelfs de Krëfel-app laat je betalen met ecocheques. Staat er nog een bedrag open nadat je betaald hebt met je ecocheques, dan kun je de rest voldoen met andere betaalmethoden.

Producten die in aanmerking komen voor betalen met ecocheques, herken je aan het ‘Eco’-label. Via de ecocheques-pagina van de webwinkel kan je alle producten bekijken die je met ecocheques kunt betalen (en die nu in de aanbieding zijn).

Meer soldendeals?

Sta je nog niet te springen om deze deals? Krëfel heeft heel wat meer te bieden tijdens solden. Hieronder vind je per categorie de deals die je van 1 tot 31 juli kan scoren:


Dit artikel is geschreven door een van onze partners. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

dealsKrefelsolden

Gerelateerde artikelen

Volg ons

€350 korting op de Tenways CGO600

€350 korting op de Tenways CGO600

Bekijk de CGO600