Partnerinfo

Back to school met MSI: knappe korting op studentenlaptops

© MSI
Om het schooljaar goed te beginnen, is een goede laptop onmisbaar. Daarom biedt MSI korting op enkele knappe modellen.

De start van een nieuw schooljaar betekent nieuwe kansen én nieuwe uitdagingen, en om het beste uit jezelf en al die kansen te halen, is een betrouwbare laptop onmisbaar. Of je nu creatief aan de slag gaat met grafische projecten of juist gefocust bent op productiviteit en prestaties, MSI heeft de perfecte laptops voor komend schooljaar. Maak kennis met de Stealth 16 AI Studio en de Prestige 16 AI Evo – twee krachtige, stijlvolle laptops die speciaal zijn ontworpen om aan al jouw academische, creatieve en zakelijke behoeften te voldoen.  

Stealth 16 AI Studio 

Van de twee laptops is de MSI Stealth 16 AI Studio het meest op gamers gericht. De laptop heeft een iets of wat gamerig uiterlijk, maar weet tegelijkertijd toch deftig voor de dag te komen. De naam van het toestel, ‘Stealth’, mag je dan ook letterlijk nemen. Het chassis van het toestel is een legering van magnesium en aluminium, wat ervoor zorgt dat het apparaat slechts 1,99 kg weegt. Met andere woorden: ook in je rugzak is het toestel relatief onopvallend.

© MSI

Belangrijkste pecificaties:

  • Intel Core ultra 9 processor
  • 4070 GPU met NVIDIA Studio drivers
  • Ideaal voor gaming & School
  • 32 GB RAM en 2TB SSD
  • QHD+ 16 inch 240Hz display
  • USB-A en USB-C aansluiting
  • Weegt nog geen 2kg, dus makkelijk mee te nemen

Met de rest van de specificatielijst maakt de Stealth 16 AI Studio zijn aanwezigheid overigens wél duidelijk. Je kan het toestel configureren met een Intel Core Ultra 9 185H, die bovendien uitgerust is met een NPU om vlot AI-taken af te handelen. Dat stelt MSI in staat om de laptop meteen een MSI AI Engine en AI Artist-functies mee te geven. De AI Engine zet je systeem automatisch op de beste instellingen voor elke taak, of je nu aan het gamen bent, les aan het volgen bent, of je favoriete streamingsite hebt openstaan. Met MSI AI Artist kan je de creatieve tour op, en kan je visuals genereren van wat je maar kan bedenken.  

Om te gamen heb je natuurlijk voldoende GPU-kracht nodig, en ook daar voorziet MSI in: in dit toestel zit namelijk een Nvidia GeForce RTX 4070, die geschikt is om alle games te spelen. De drivers die standaard geïnstalleerd staan, maken deze laptop bovendien uitermate geschikt voor creatief werk. Hoe dan ook: alles zal er steeds haarscherp uitzien, dankzij het QHD+-scherm met 2560×1600 pixels en een maximale verversingssnelheid van 240 Hz: ideaal om te gamen in 2K en 4K, dus. Of om mee naar de aula te nemen, natuurlijk! 

Tot slot zit er in deze laptop maar liefst 32 GB RAM en 2 TB aan opslag. Daarmee komt deze laptop tegemoet aan alle verwachtingen die je school maar kan hebben. Dankzij een usb-a- en een usb-c-aansluiting koppel je bovendien makkelijk externe apparatuur, om bijvoorbeeld aan een bureau te werken. De laptop is nu tijdelijk verlaagd in prijs, waardoor je er slechts 2399 euro voor betaalt, in plaats van 2699. Een uitgelezen kans, dus.  

Prestige 16 AI Evo 

MSI heeft niet alleen gaminglaptops in het gamma, maar ook heel wat toestellen met een meer zakelijk karakter. Dat zien we terug bij de Prestige 16 AI Evo, die eveneens is uitgerust met een AI-chip: de Intel Core Ultra 7. Ook hier biedt die processor de mogelijkheid om AI-taken vlot en lokaal af te handelen. Zo kan je lokaal praten met Copilot, het AI-systeem van Microsoft, waarvoor er nu een speciale knop op het toetsenbord zit. Dat de MSI AI Engine daarnaast ook je pc perfect afstelt voor de taak waar je aan bezig bent, mag geen verrassing zijn.

© MSI

Belangrijkste pecificaties:

  • Perfect voor school
  • Intel Core Ultra 7 processor
  • 32GB Ram en 1TB SSD
  • 16 inch QDH+ display
  • Windows 11 PRO
  • Hardware TPM Veiligheid, fingerprint scanner

Daar hoort ook bij dat je er tijdens videovergaderingen beter uitziet en beter te horen bent, want die AI Engine helpt ook ruis te onderdrukken tijdens videocalls. In de 1080p-webcam zit ook een infraroodmodule, wat het mogelijk maakt om je pc op een veilige manier te ontgrendelen met Windows Hello. Het toestel weet zelfs wanneer jij in de buurt bent, zodat je meteen na een pauze weer kan beginnen werken. Geen fan van gezichtsherkenning? Dan kan je ook inloggen met een ingebouwde vingerafdrukscanner. 

Voor een goede zakelijke laptop of laptop voor school is connectiviteit natuurlijk onmisbaar. Daar houdt MSI netjes rekening mee door het toestel te voorzien van Wi-Fi 7 en Bluetooth 5.4. Dat zorgt niet alleen voor goed internet, maar maakt ook dat de internetverbinding minder energie verbruikt. Verder zitten er op dit toestel twee Thunderbolt-poorten, een USB 3.2 Gen 2 Type A-poort, een SD-kaartlezer, een HDMI 2.1-aansluiting en een RJ45-ethernetaansluiting. Dat alles krijg je in een slick, donkergrijs pakket dat slechts 1,5 kg weegt. De laptop is bovendien ultradun: dichtgeklapt is die 18,95 millimeter dik. 

Verder is ook deze zakelijke laptop uitgerust met een scherm waardoor je gewoon aan het werk wil gaan. Het gaat om een scherm met een 16:10-beeldverhouding, zodat je er net iets meer op kwijt kan dan op normale schermen. Hier gaat dat om een IPS-level display met QHD+-resolutie. Met 32 GB RAM en een SSD van 1 TB is deze laptop klaar voor alles wat je maar kan bedenken, en een uitstekende compagnon voor tijdens het leren of werken. 


Dit artikel is geschreven door een van onze partners. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

laptopsmsipartnerinfo

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen