Partnerinfo

4 redenen waarom Surfshark ideaal is voor gezinnen

Surfshark voor gezin
© Dan Nelson op Unsplash
Het is niet gemakkelijk om een VPN-dienst te kiezen die kan dienen voor het hele gezin. Je wilt natuurlijk een oplossing die betrouwbaar en veilig is, maar ook flexibel genoeg zodat elk apparaat, van ieder gezinslid beveiligd kan worden.

Surfshark biedt tal van voordelen die deze VPN-dienst ideaal maken voor gezinnen. We bespreken waarom Surfshark de perfecte keuze is voor jou en je gezin.

1. Eén account voor alle apparaten

Een van de grootste voordelen van Surfshark is dat je met slechts één account een onbeperkt aantal apparaten kunt beschermen.  

In een tijd waarin elk gezinslid meerdere apparaten heeft, is dit een cruciale functie. Andere VPN-diensten beperken vaak het aantal gelijktijdige verbindingen, waardoor je mogelijk meerdere abonnementen moet aanschaffen om iedereen in het gezin te voorzien van een VPN-verbinding. 

2. Geavanceerde beveiligingsfuncties

Veiligheid staat voorop, vooral als je kinderen hebt die regelmatig online zijn. Surfshark biedt allerlei beveiligingsfuncties die ervoor zorgen dat je gezin altijd beschermd is tegen online bedreigingen. 

Zo is er CleanWeb: een functie van Surfshark die advertenties, trackers en malware blokkeert. Dit vermindert niet alleen het risico op virussen en andere schadelijke software, maar zorgt ook voor een veilige en besloten surfervaring. 

Daarnaast is Surfshark voorzien van een Kill Switch, die automatisch je internetverbinding verbreekt als de VPN-verbinding wegvalt. Zo ben je nooit meer onbeschermd online.

Uitgelicht artikel Surfshark abonnement Welk Surfshark-abonnement heb je nodig? De verschillen uitgelegd

3. Toegang tot wereldwijde content

In een gezin kan het wel eens voorkomen dat verschillende leden toegang willen tot uiteenlopende soorten online content, zoals films, series of sportuitzendingen. Met Surfshark kan je makkelijk geografische beperkingen omzeilen, waardoor je toegang krijgt tot een wereldwijd aanbod van streamingdiensten en andere online content.

Surfshark heeft servers in meer dan 100 landen, waarmee je toegang krijgt tot content van over de hele wereld. Zo kan je genieten van buitenlandse Netflix-bibliotheken, maar je kan ook profiteren van andere regionale streamingdiensten (die vaak gratis zijn), nieuwswebsites en meer.

4. Gebruiksvriendelijkheid

Voor gezinnen is het belangrijk dat een VPN eenvoudig te gebruiken is, vooral als niet elk gezinslid even technisch onderlegd is. De app van Surfshark heeft een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface die het gemakkelijk maakt om de VPN in te stellen en te gebruiken op elk apparaat. 

Mocht je toch ergens niet aan uit kunnen, kan je gebruik maken van de 24/7 klantenservice via live chat en e-mail, zodat je altijd hulp kunt krijgen wanneer je die nodig hebt.


Dit artikel is geschreven door een van onze partners en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

partnerinfosurfshark

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen