Partnerinfo

iiyama 63 SERIE: betere keuze gecertificeerd

© iiyama
Als u voor de nieuwe iiyama 63 SERIE – Energieklasse B desktopmonitoren kiest, maakt u een verantwoorde productkeuze, die helpt vooruitgang te boeken op weg naar een duurzamere toekomst.

Om dit te bereiken gebruiken we geen plastic om dit product te verpakken en is de productbehuizing zelf gemaakt van 85% gerecyclede materialen na consumptie.

Vergeleken met een monitor uit de Energie klasse E levert uw Energie klasse B iiyama-display u een kostenbesparing op van ongeveer 40%! Zonder concessies te doen aan de prestaties. De energiezuinige functie maakt gebruik van de meest efficiënte LED-achtergrondverlichtingstechnologie in combinatie met een hoogefficiënt kleurenfilter, waardoor de helderheid en levendige kleuren behouden blijven, zodat de beeldprestaties onaangetast blijven. Deze IPS monitoren zorgen voor brede kijkhoeken en zeer nauwkeurige kleuren.

Deze monitoren zijn tevens TCO-gecertificeerd en voldoen aan de EPEAT® Silver-criteria. Ze zijn 100% kwikvrij. En om goed voor uw ogen te zorgen, voldoen ze aan de Eye Safe- en Eye Comfort-certificeringen.

Deze SERIE monitoren zijn een betere keuze voor jou en de planeet. Verkrijgbaar in 24” en 27” en met een vaste of in hoogte verstelbare standaard.


Dit artikel is geschreven door een van onze partners. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

iiyamapartnerinfo

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen