Partnerinfo

Ace jouw luisterervaring met de nieuwe Fresh ‘n Rebel Clam Ace

Fresh 'n Rebel Clam Ace
© Fresh 'n Rebel
Fresh 'n Rebel presenteerde in oktober de Clam Ace: een betaalbare over-ear hoofdtelefoon met een uniek design, ruisonderdrukking en een batterij die maar liefst 60 uur meegaat. Dit is alles wat je moet weten over de Fresh 'n Rebel Clam Ace.

Wanneer je elektronicawinkels bezoekt, zowel online als offline, word je vaak overladen met draadloze hoofdtelefoons die tussen de 200 en 300 euro kosten. Ook als je online zoekt naar ‘de beste draadloze hoofdtelefoon‘, zijn het meestal de vlaggenschiptoestellen die alle aandacht trekken. Maar dat je voor véél minder geld ook een goede draadloze hoofdtelefoon kan krijgen, bewijst Fresh ‘n Rebel. Vrijwel alle modellen die ze aanbieden, kosten minder dan 100 euro en dat geldt ook voor de Clam Ace, die voor 99 euro van jou kan zijn.

Luister zonder lawaai

Veel functies die je van high-end koptelefoons mag verwachten, vind je ook op de Clam Ace, zoals Hybrid Active Noise Cancelling, oftewel hybride ruisonderdrukking. ANC blokkeert geluiden uit je omgeving voor een stille luisterervaring. Bij de Clam Ace gebruikt Fresh ‘n Rebel hiervoor microfoons aan de binnen- en buitenkant om de effectiviteit van de ANC te verbeteren.

© Fresh ‘n Rebel

Wil je tussendoor toch horen wat er om je heen gebeurt? Schakel dan de Ambient Sound Mode in via de knop op de linker oorschelp. Deze modus versterkt omgevingsgeluid, zodat je bijvoorbeeld een aankomende auto kan horen of snel met iemand kan praten. Je kan de modus bovendien kortstondig inschakelen door de Ambient Sound-knop ingedrukt te houden zolang je omgevingsgeluid wilt horen.

Telefoongesprekken zijn bovendien kristalhelder dankzij de ENC-microfoons op de Clam Ace. Deze microfoons blokkeren omgevingsgeluid en windgeruis, zodat je stem goed verstaanbaar blijft, hoe lawaaierig het buiten ook is.

Multipoint en lange speelduur

De luisterduur valt doorgaans tegen bij betaalbare hoofdtelefoons, maar ook daar hoef je je bij de Clam Ace geen zorgen over te maken. Op één batterijlading gaat de hoofdtelefoon 60 uur mee, vertelt Fresh ‘n Rebel ons. Met ingeschakelde ANC zakt dat naar 50 uur. Zelfs als je ‘m dagelijks gebruikt, moet dat voldoende zijn om er een hele week muziek mee te luisteren.

Kom je nét tekort om de week door te komen? Geen zorgen: laad de hoofdtelefoon 10 minuten op en je kan weer 3 uur vooruit!

© Fresh ‘n Rebel

Zelfs Bluetooth Multipoint, waarmee je twee apparaten tegelijk aansluit op een hoofdtelefoon, ontbreekt niet op de Clam Ace. Het grote voordeel daarvan is dat je bijvoorbeeld je telefoon en laptop tegelijkertijd op de Ace kan aansluiten en dat de hoofdtelefoon automatisch wisselt van audiobron. Stel je voor: je luistert muziek op je laptop en er komt een telefoontje binnen op je smartphone. Dan schakelt de Clam Ace automatisch naar je telefoon. Na het ophangen gebeurt hetzelfde, maar dan andersom.

Ace je luisterervaring

Uiteindelijk blijft de audio van een hoofdtelefoon het belangrijkst en ook daar levert de Clam Ace solide prestaties. Dankzij de diepe bas en heldere hoge tonen van de Ace, komt je muziek echt tot leven. De hoofdtelefoon zorgt voor een rijke luisterervaring, of je nu graag klassiekers afspeelt of meer de trending beats opzoekt.

Vergeet niet dat je de Fresh ‘n Rebel Clam Ace ook nog eens in zes toffe kleuren kan krijgen, met keuze uit Dried Green, Dreamy Lilac, Ice Grey, True Blue, Silky Sand en Storm Grey.



Dit artikel is geschreven door een van onze partners. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

audiofresh 'n rebelpartnerinfo

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen