Reviews

Elf smartphones tussen 200 en 400 euro getest

Niet goedkoop, maar ook niet superduur. Voor minder dan 400 euro kan je een uitstekend toestel kopen met weinig beperkingen, als je tenminste weet wat je zoekt.

Deze prijscategorie is de interessantste. Bij dure vlaggenschepen kan je er van op aan dat het om goede toestellen gaat, en met een plafond van 200 euro kan een fabrikant nooit te zot doen. Bij de telefoons tot 400 euro vind je echter de mooie prijs-kwaliteitdeals. In vergelijking met de duurste categorie koop je hier telefoons die heel wat kunnen voor hun geld. Natuurlijk gaat het hier niet om de top, maar dat is ook niet nodig.

Een smartphone in deze categorie kan vlot nieuwe en zware apps draaien. Het zijn toestellen met uitstekende camera’s, en zelfs 4G. Ook wat vormgeving betreft zal het hier eenvoudiger zijn om iets te vinden wat bij je past. Waar je bij budgetmodellen goed moest beseffen dat je toestel beperkt is, mag je hier een stuk meer verwachten. Een echte gamecomputer krijg je niet voor minder dan 400 euro, maar al de rest moet in principe erg vlot gaan. Zeker wie naar een toestel zoekt dat goed is in een specifieke taak, kan hier aangenaam verrast worden.

[related_article id=”161563″]

helpmiddenklassemobielReviewssmartphonetipvergelijking

Gerelateerde artikelen

Volg ons

€350 korting op de Tenways CGO600

€350 korting op de Tenways CGO600

Bekijk de CGO600