Summer giveaway #2: win één van de zes Nokia-smartphones

Nokia giveaway TechPulse
© Nokia
Nokia heeft zes smartphones toegestuurd voor onze tweede summer giveaway. Je maakt kans op de Nokia C32, G22 of de Nokia X30 5G.

Traditiegetrouw vieren TechPulse en TechRadar de zomer met een reeks winacties. Vier weken lang maken onze lezers kans op prijzen. Elke woensdag om 12u30 verschijnt een nieuwe winactie. Deze week mogen we zes smartphones van Nokia weggeven.

Win één van zes Nokia-telefoons

Nokia (HMD) stuurde zes smartphones op, verdeeld over drie modellen: de Nokia C32, G22 en de Nokia X30 5G. De X30 5G springt eruit vanwege de duurzame materialen die HMD zegt te gebruiken: 100% van het gebruikte aluminium is gerecycled, en nog eens 65% van alle plastics in de X30 zijn hergebruikt. Ook de specificaties zijn perfect voor een middenklasser: de Nokia X30 5G wordt aangedreven door de Qualcomm Snapdragon 695, beschikt over 6 GB RAM en 128 GB opslag, en het 90Hz-lcdscherm meet 6,43 inch.

Op de Nokia C32 vind je zelfs nog een iets groter 6,52-inch-lcdscherm. Dankzij de 5.000mAh-batterij in de C32 moet het toestel tot drie dagen meegaan op één batterijlading. Mors je per ongeluk koffie over de Nokia C32, dan hoef je je daar niet meteen zorgen over te maken. De telefoon is namelijk IP52-geclassificeerd, wat betekent dat hij stof- en waterbestendig is.

Wie zijn telefoon graag zelf repareert, kiest voor de G22. Dat toestel is geschikt voor HMD’s ‘QuickFix’. Dit houdt in dat je onderdelen zoals de batterij, oplaadpoort en het scherm zelf kunt vervangen. De benodigde onderdelen en tools worden rechtstreeks door Nokia aan je verkocht. Knutsel je liever niet aan je eigen smartphone? Breng het toestel dan naar de winkel waar je hem hebt gekocht; zij kunnen hem dan alsnog voor je repareren. Ook de G22 biedt, aldus HMD, een batterijduur van drie dagen met een ingebouwde 5.050mAh-batterij.

Doe mee en win!

Wil je één van de zes Nokia-telefoons winnen? Vul dan onderstaand formulier in voor woensdag 31 juli, 12u30. Welke Nokia-telefoon je ontvangt, wordt bij de trekking random bepaald. Je hoeft dus geen voorkeur aan te geven.

giveawaynokiawedstrijdwinactie

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen