Wedstrijd

Summer giveaway #4: win een setje Moto Buds+

Motorola Moto Buds+ winactie
© Motorola
In de vierde week van onze summer giveaway maak je kans op een setje Moto Buds+ van Motorola.

Traditiegetrouw vieren TechPulse en TechRadar de zomer met een reeks winacties. Vier weken lang maken onze lezers kans op prijzen. Deze week, alweer de laatste winactie van deze zomer, mogen we een lezer blij maken met oortjes van Motorola: de Moto Buds+.

Win een paar Moto Buds+

Met de Moto Buds+ bracht Motorola een paar draadloze oortjes op de markt, en dat deed het merk ook meteen goed. Voor het geluid klopte het gsm-merk aan bij Bose, dat al langer gekend is omwille van zijn audio-apparatuur. Het resultaat? Een paar oortjes dat uitzonderlijke geluidskwaliteit weet te bieden, aan een vrij uitzonderlijke prijs.

Ook de actieve ruisonderdrukking werd ontwikkeld bij Bose, waardoor je met dit paar oortjes verzekerd bent van kwaliteit. Je kan je muziek trouwens beluisteren met Hi-Res-audio, en als je dat wilt kan het zelfs met Dolby Atmos. Sterker nog: de oortjes ondersteunen ook Dolby Head Tracking, waardoor het geluid mee beweegt met je hoofd. Anders gezegd: als de gitaren zich links bevinden en jij jezelf 180 graden draait, dan spelen de gitaren plots van rechts. Het is dus alsof je met de muzikanten in dezelfde ruimte staat.

Met de oortjes kan je bovendien 8 uur aan een stuk muziek luisteren. Met het doosje erbij, dat je trouwens draadloos of met usb-c kan opladen, heb je in totaal 38 uur aan luisterplezier in je zak zitten.

Doe mee en win!

Wil jij de Moto Buds+ in het Forest Grey winnen? Vul dan onderstaand formulier in voor woensdag 14 augustus, 12u30. Op dat moment loopt de actie namelijk af, en is deelname niet meer mogelijk.

giveawaymotorolawedstrijdwinactie

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen