Deals

Coolblue pakt uit voor de solden: dit zijn de onverslaanbare deals

Coolblue
© Coolblue
De solden zijn alweer bijna twee weken aan de gang, zo ook bij Coolblue. Tijdens de solden vind je er deals op allerlei elektronica, van smartphones tot televisies en wasmachines.

Van 1 tot en met 31 juli geniet je zoals gewoonlijk van de solden: de beste deals op elektronica. Wil je een nieuwe smartphone? Grote kans dat je die met korting kunt aanschaffen. Maar ook als het product wat groter is, geniet je van een forse korting. Neem wasmachines en droogkasten, of juist een nieuwe televisie en soundbar: het is allemaal een stuk goedkoper.

Dit is ook meteen het perfecte moment om je ecocheques uit te geven. Dat kan uiteraard aan de bekende items, zoals een energiezuinige televisie of droogkast. Maar wist je dat je er ook je nieuwe sporthorloge of smarthome-apparatuur mee kunt aanschaffen? Bij Coolblue kan dat nu ook online. Ecocheques van Edenred, Monizze en Pluxee (voorheen Sodexo) geef je nu gewoon uit via je smartphone of computer. Je hoeft daarvoor dus niet meer langs de winkel.

Beste soldendeals bij Coolblue

Er zijn gigantisch veel soldendeals bij Coolblue: 1.482 in totaal. Net iets te veel om voor je op een rijtje te zetten. Belangrijker is ook om te weten welke deals het waard zijn om te overwegen: juist die deals gaan we voor je opsommen. Wil je wel alle deals bekijken? Bezoek dan zeker en vast Coolblue’s solden-pagina. Veel scrolplezier!

Deals per productcategorie

Wil je liever per productcategorie alle deals bekijken? Hieronder vind je de linkjes naar elke solden-categorie bij Coolblue. Zit er iets tussen, sla dan snel je slag: veel soldendeals zijn op = op. Met andere woorden, als de voorraad op is, moet je weer de volle pond betalen.

coolbluedealssolden

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen