Deals

Dealtip: Dyson V12 Detect Slim Absolute nu met 170 euro korting

Dyson V12 Detect Slim Absolute
© Dyson
Voor 479 euro kan de Dyson V12 Slim Detect Absolute Gold al van jou zijn. De steelstofzuiger is geschikt voor zowel harde als zachte ondergronden.

De Dyson V12-serie is al een tijdje op de markt, maar blijft een van Dysons topmodellen. De Slim Absolute-versie is zelfs uitgerust met de Fluffy-borstel met laserstralen, waarmee de kleinste stof- en vuildeeltjes zichtbaar worden. Bij Coolblue is de V12 Detect Slim Absolute nu verkrijgbaar voor 479 euro, terwijl de steelstofzuiger normaal gesproken 649 of 699 euro (adviesprijs) kost.

Dyson V12 Detect Slim Absolute

De Fluffy-parketborstel kennen we van de V15 Detect, en hetzelfde geldt voor de piëzo-sensor die meet hoeveel vuil wordt opgezogen. Deze sensor verdeelt het vuil in verschillende categorieën, waardoor in realtime te zien is hoe klein of groot de stofdeeltjes zijn.

Naast de eerder genoemde Fluffy-parketborstel wordt de Dyson V12 Detect Slim Absolute geleverd met de vloerzuigmond met anti-klittechnologie. Deze borstel is bedoeld voor ondergronden zoals tapijt en vloerkleden en voorkomt dat haren aan de borstel blijven vastzitten. Ook inbegrepen zijn de kierenzuigmond en het 2-in-1-accessoire voor meubelreiniging en om oppervlakken af te stoffen.

Dyson geeft aan dat de accu tot ongeveer 60 minuten meegaat. In de praktijk ligt dit meestal iets lager, maar een half uur stofzuigen is goed haalbaar, zelfs met de elektrische borstels. In de hoogste stand gaat de steelstofzuiger ongeveer 5 minuten mee op de accu. Met een zuigkracht van 150 AW (airwatts) is de middelste stand echter vaak al voldoende om vuil op te zuigen.

Dealtip: nu met 170 euro korting

Coolblue biedt de V12 Slim Detect Absolute tijdelijk aan voor 479 euro. Bij andere webwinkels ligt de prijs normaal rond de 699 euro, terwijl Coolblue een basisprijs van 649 euro hanteert. Hierdoor krijg je in feite zelfs meer dan de genoemde 170 euro korting, gerekend vanaf de adviesprijs.

coolbluedealsdysonsteelstofzuiger

Gerelateerde artikelen

Volg ons

€350 korting op de Tenways CGO600

€350 korting op de Tenways CGO600

Bekijk de CGO600