Nieuws

Gelukkig nieuwjaar namens de TechPulse-redactie

Gelukkig nieuwjaar 2024
© Unsplash/Walls
De TechPulse-redactie wenst jullie een gelukkig nieuwjaar en de beste wensen voor 2024.

2023 was het jaar van AI en alle razendsnelle transformaties in de techsector die daarop volgden. Het was ook het jaar waarin Twitter ons verliet, X verscheen en Meta met een Twitter-concurrent kwam: Threads. In de voorbije twaalf maanden zagen we ook hoe smartphonemerken stilaan hun innovatiekracht verloren – Samsungs Galaxy S23-serie en Apples iPhone 15-reeks zijn nauwelijks verschillend ten opzichte van hun voorgangers.

2023 werd verder getekend door ontslaggolven bij bedrijven als Google, Meta en Spotify. Ontslagen die de partijen naar eigen zeggen moesten doorvoeren vanwege tegenvallende financiële resultaten. Tijdens de coronacrisis zouden ze steeds iets té veel personeel hebben aangenomen; personeel die te kostbaar is nu de economie wereldwijd stagneert.

Tot zover de algemene gebeurtenissen. We hebben jullie favorieten van het afgelopen jaar ook opgelijst in ons jaarlijkse Year in Review-overzicht. Bezoek die dus zeker om het nieuwsjaar te herleven.

Beste wensen voor 2024

Met 2023 in de achteruitkijkspiegel willen we jullie, de TechPulse-lezers, van harte bedanken. Zonder jullie is er immers geen TechPulse. Komend jaar blijven wij ons uiteraard inzetten om het laatste nieuws, reviews en tips te brengen. Achtergrondstukken en analyses mogen uiteraard niet ontbreken. 2024 wordt ook het jaar van een sterkere focus op themastukken op TechPulse. Stay tuned.

De TechPulse-redactie wenst jullie een gelukkig nieuwjaar en de beste wensen!

2024ontspanning

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen