Ultimate Ears komt met nieuwe Boom- en Everboom-speakers

Ultimate Ears Everboom
© Ultimate Ears
Ultimate Ears heeft voor eerst sinds lange tijd weer een gloednieuwe speaker uitgebracht, de UE Everboom. Ook lanceert het merk vernieuwde Boom- en Megaboom-speakers.

Logitech-dochter Ultimate Ears heeft vandaag de Everboom, Boom 4 en Megaboom 4 aangekondigd. De nieuwe speakers zijn de opvolgers van de respectievelijk in 2019 en 2022 gelanceerde modellen.

Ultimate Ears Everboom

De Everboom bevindt zich qua prijs tussen de Megaboom en de Epicboom-speaker en kost in de VS 249,99 dollar. Net als andere Ultimate Ears-speakers is de Everboom IP67 stof- en waterbestendig én blijft hij drijven in het water. Ook biedt de speaker een ‘outdoor boost’-modus om het geluid een boost te geven als je buiten bent. De speaker klinkt daardoor niet alleen wat luider: de bassrespons wordt ook aangescherpt.

Ultimate Ears zegt verder dat de speaker een batterijduur biedt van ongeveer 20 uur en NFC-pairing ondersteunt. Daarmee kan je de speaker sneller aan je smartphone koppelen.

Usb-c voor Boom-serie

Logitech komt eindelijk met usb-c-aansluitingen voor de Boom-, Megaboom- en Wonderboom-speakers. Waar je die speakers voordien met micro-usb moest opladen, kan dat straks dus eindelijk via usb-c. Naast de komst van usb-c-aansluitingen, krijgen de Boom- en Megaboom-speakers “verbeterde basradiatoren” voor een diepere bas en een “nog grootser geluid”, aldus Ultimate Ears.

Voor de Wonderboom-serie komt Ultimate Ears nog met een andere exclusieve functie: een ‘podcast’-modus, voor een “geoptimaliseerde luisterervaring van je favoriete hosts en verhalen”.

Ten slotte krijgen alle Ultimate Ears-speakers, nieuw en oud, een ‘megaphone’-modus. Daarmee kan je de speakers gebruiken als megaphone door via de microfoons van je telefoon iets in te spreken.

Prijzen en beschikbaarheid

Ultimate Ears heeft nog niet aangekondigd of en wanneer de nieuwe Everboom, Boom 4, Megaboom 4 en Wonderboom 4 in Europa gelanceerd worden. In de VS zijn de speakers vanaf vandaag beschikbaar voor de volgende prijzen:

  • Everboom: 249,99 dollar
  • Megaboom 4: 199,99 dollar
  • Boom 4: 149,99 dollar
  • Wonderboom 4: 99,99 dollar
audioboom 4everboommegaboom 4mobielontspanningultimate ears

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen