Nieuws

5 kleuropties van de Samsung Galaxy S24 FE gelekt

De Samsung Galaxy S24 FE krijgt andere kleuropties dan zijn voorganger
© Samsung
Details over de nieuwe kleuropties van de aankomende Samsung Galaxy S24 FE zijn gelekt en het lijkt te gaan om vijf verschillende tinten.

Vorige maand zagen we al renders van de Samsung Galaxy S24 FE verschijnen. Dit toestel verschijnt volgens eerdere geruchten waarschijnlijk deze zomer al en bij een nieuw Samsung Galaxy-toestel horen meestal ook weer nieuwe kleuren.

Samsung Galaxy S24 FE-kleuropties

De bekende leaker Ross Young heeft inmiddels nieuwe details gedeeld (via Android Authority) over de aankomende ‘Fan Edition’ van de Samsung Galaxy S24. Samsungs FE-modellen komen meestal wat later uit dan de standaard, Plus- en Ultra-modellen van dezelfde serie.

Bij deze modellen wordt er ook op een aantal vlakken bespaard, zodat dit het goedkoopste model van de huidige S-serie kan worden. Meestal krijg je bij de FE-modellen bijvoorbeeld een iets oudere processor en dikkere schermranden, maar uiteindelijk ook een erg aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.

Young heeft nu dus informatie gelekt over de kleuropties van de Galaxy S24 FE. Volgens hem hebben we onder andere te maken met een zwart, grijs, lichtblauw, lichtgroen en geel model. We weten niet of de kleuren die Samsung exclusief via zijn eigen website aanbiedt hier ook al bij zitten. Ook zullen deze kleuren waarschijnlijk wel iets apartere namen krijgen.

Zo was de Samsung Galaxy S23 FE beschikbaar in de kleuren: ‘Cream’, ‘Graphite’, ‘Mint’, ‘Purple’, ‘Indigo’ en ‘Tangerine’. Die laatste twee waren in dat geval de exclusieve kleuren. Wat opvalt bij deze gelekte kleuren voor de Samsung Galaxy S24 FE is dat er geen wit of crèmekleurig model lijkt te zijn dit jaar.

Wat weten we nog meer?

We weten nog niet precies wanneer de Galaxy S24 FE zal verschijnen, maar volgens geruchten zou hij al in augustus gelanceerd kunnen worden. Over de prijs weten we ook nog niets, maar hij zal ongetwijfeld weer duurder zijn dan de Galaxy A-serie en goedkoper dan de rest van de Galaxy S24-serie.

Daarnaast hebben we ook al gehoord dat het toestel dunnere schermranden zou kunnen krijgen dan zijn voorganger. Dat zou een mooie upgrade zijn, want de Galaxy S23 FE ziet er wel een beetje verouderd uit met zijn dikke schermranden.

Verder wordt de nieuwe FE waarschijnlijk iets dunner, maar ook breder en langer. Ook zal hij misschien energie-efficiënter zijn, dankzij de toevoeging van de Exynos 2400-chip. Zelfs als er niets veranderd aan de batterijcapaciteit, kan de Galaxy S24 FE dus alsnog eventueel een langere batterijduur gaan bieden dan de Galaxy S23 FE.

Uitgelicht artikel Samsung Galaxy S25 Ultra Samsung Galaxy S25 Ultra wordt dunste Ultra-telefoon in jaren
leakmobielsamsungsamsung galaxy s24 fe

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen