Audio-Technica lanceert betaalbare in-ears

Audio-Technica CKS30TW+
© Audio-Technica
Audio-Technica heeft maandag nieuwe draadloze oortjes gelanceerd, de CKS30TW+, met een prijskaartje van 99 euro.

Audio-Technica zet de laatste tijd in op betaalbaarheid. Na de ATH-S300BT over-ear hoofdtelefoon, komt het merk nu met de CKS30TW+ draadloze oortjes. Met een prijs van 99 euro beloven ze te overtuigen met krachtige bassen en actieve ruisonderdrukking (ANC).

Rijk geluid met dreunende bassen

De CKS30TW+ is uitgerust met 9mm-drivers met akoestische kanalen. Volgens Audio-Technica zorgen deze voor “dreunende bassen” en een “rijk en strak laag”. De drivers leveren daarnaast ook een gedetailleerd midden en sprankelend hoog, wat volgens de fabrikant resulteert in een geluidsbeeld dat “klinkt als een live optreden”.

Via de Audio-Technica Connect-app kan je de audiokwaliteit nog verder naar wens aanpassen. Gebruikers kunnen kiezen uit vier EQ-presets: Bass Boost Beat, Dynamic, Vocal en Clear. De “Bass Boost Beat”-preset versterkt de basprestaties van de in-ears nog extra.

Vrij van omgevingsgeluid

Audio-Technica belooft goede ANC-prestaties voor de CKS30TW+. Geluiden van airconditioning of het openbaar vervoer worden hiermee een stuk minder hinderlijk. Wil je juist meer van je omgeving horen? Dan kun je de ‘omgevingsgeluid’-modus inschakelen. Hiermee hoor je weer als er iemand langsloopt of een belangrijke omroep op het treinstation. Beide opties zijn te activeren via de aanraaksensoren op de oortjes.

Met ingeschakelde ruisonderdrukking gaan de oortjes tot 6,5 uur mee. Zonder ANC is dat 7,5 uur. Tel je de batterijduur van de oplaadcase erbij, dan geniet je tot wel 17,5 uur van je favoriete muziek, films en series.

Prijs en beschikbaarheid

De Audio-Technica CKS30TW+ is vanaf 8 juli verkrijgbaar voor 99 euro. Je kunt kiezen uit vier kleuren: groen, transparant, zand en zwart.

audioaudio-technicadraadloze oortjesontspanning

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen