Nieuws

Samsung pauzeert verkoop Galaxy Buds 3 Pro na mankement

Samsung Galaxy Buds 3 Pro
© Samsung
Samsung heeft de verkoop van de nieuwe Galaxy Buds 3 Pro on hold gezet. Retailers hadden heel wat klachten ontvangen over de kwaliteitscontrole.

De draadloze oortjes werden officieel op 24 juli gereleased, maar wie er vroeg bij was kon de earbuds al eerder ontvangen. Die vroege vogels meldden dat de oordopjes (de plastic opzetstukjes) te fragiel zijn en gemakkelijk afbreken wanneer je ze van het oortje wil halen. Dat meldt The Verge.

In een mededeling zegt Samsung dat dat het “de levering van de Galaxy Buds 3 Pro aan zijn distributeurs tijdelijk heeft opgeschort” om de oortjes aan een nieuwe kwaliteitscontrole te onderwerpen, voordat ze nog naar klanten gaan. “We willen ons oprecht verontschuldigen voor het ongemak dat dit veroorzaakt”, laten de Zuid-Koreanen weten aan klanten die de oortjes al kochten en een klacht in behandeling hebben bij Samsung-support.

Amazon heeft de Galaxy Buds 3 Pro al uit de rekken gehaald voordat Samsung officieel gecommuniceerd had. Op zijn eigen website heeft de fabrikant de releasedatum van de oortjes opgeschoven naar 28 augustus. Samsung heeft ook al een mededeling gedaan op de eigen Koreaanse markt, waarin het bedrijf zich verontschuldigt voor de problemen bij de kwaliteitscontrole.

We kunnen ervan uitgaan dat de kinderziekte tegen 28 augustus verholpen is en dat Samsung vanaf dan de earbuds zonder mankementen kan gaan verschepen. Naar verluidt zou Samsung zijn klanten wel de mogelijkheid geven om hun bestelling alsnog te annuleren.

Uitgelicht artikel Samsung Galaxy Buds 3 Samsung Galaxy Buds 3 (Pro) brengen AI naar Buds-serie
audiosamsungsamsung galaxy buds 3 pro

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen