Dit zijn de Google Pixel Buds Pro 2

Pixel Buds Pro Porcelain
© Google
Via accessoirefabrikant Spigen zijn deze week de eerste afbeeldingen van de Google Pixel Buds 2 Pro opgedoken. Google zou de draadloze oortjes in augustus aankondigen.

Google kondigde vorig jaar de Pixel Buds Pro aan in België, maar die waren toen al een jaar op de markt in onder andere de VS. Voor dit jaar lijkt Google met nieuwe in-ears te komen, de Pixel Buds Pro 2. Net als hun voorgangers lijken de Buds Pro 2 wederom in verschillende kleuren beschikbaar te komen, blijkt uit beelden van Spigen. Daarop zijn de in-ears te zien in een nieuwe roze tint, die eerder ook al op de Pixel 9 te zien was. Ook toont het Amerikaanse accessoiremerk de oortjes in Bay Blue.

Pixel Buds Pro 2

Het lijkt erop dat de Pixel Buds Pro 2 iets groter zijn. Met name het gekleurde gedeelte van de oortjes is net wat groter dan op de huidige Pixel Buds. De mesh waarachter zich microfoons bevinden, is hierdoor naar de zijkant verschoven. 9to5Google bevestigt nog dat de oortjes een aanraakgevoelig oppervlak bevatten waarmee je onder andere je muziek kan bedienen.

Hoewel de vorm van de oortjes is gewijzigd, kan niet hetzelfde gezegd worden over de case. Die lijkt, op basis van de via Spigen gelekte foto’s, dezelfde vorm te behouden. Onderaan de case vind je de usb-c-laadpoort en achterop is er plaats voor een pairingknop. Naast de usb-c-aansluiting is er nog een andere inkeping in het hoesje, maar het is niet duidelijk waar die voor bedoeld is.

De productpagina van Spigen lijkt intussen te zijn verdwenen van Amazon. Niet erg verrassend, gezien Google de oortjes nog moet lanceren. Hoewel Google zelf nog geen woord over de Pixel Buds Pro 2 heeft gesproken, bevestigt dit lek wel dat ze op komst zijn. Op 13 augustus is Googles eerstvolgende Pixel-lanceringsevent: Made by Google 2024. Daar zal het in elk geval zijn nieuwste Pixel 9-telefoons onthullen en mogelijk een slimme Nest-thermostaat.

googlegoogle pixel buds pro 2made by google

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen