Nieuws

Samsung herstart leveringen Galaxy Buds 3 Pro na mankement

Samsung Galaxy Buds 3 Pro
© Samsung

Samsung kondigde medio juli aan de levering van de Galaxy Buds 3 Pro aan distributeurs tijdelijk op te schorten. Het Zuid-Koreaanse bedrijf nam deze beslissing na enkele klachten van klanten die de Buds 3 Pro al hadden ontvangen. Zij kampten met oordopjes die erg fragiel waren en makkelijk konden afbreken. Dit gebeurde bijvoorbeeld bij het wisselen van de oordopjes, maar het zou ook kunnen gebeuren bij het constant dragen van de draadloze oortjes. Daarom werd besloten de levering tijdelijk stop te zetten om de problemen te onderzoeken.

Er doken daarnaast klachten op over ongelijke naden en vervormingen in de plastic behuizing. Ook zou de helderheid van de Blade Lights-verlichting kunnen verschillen tussen de oortjes.

Levering komt weer op gang

Klanten die al een pre-order hadden geplaatst, zagen de levering van hun oortjes opschuiven tot eind augustus. Amazon besloot de oortjes tijdelijk uit de schappen te halen, ondanks dat ze wel op voorraad waren. Inmiddels lijken de leveringen weer op gang te komen, zo blijkt uit berichten op Reddit. Er komen meldingen binnen uit zowel de VS als Europa, wat erop wijst dat Samsung wereldwijd de leveringen heeft herstart.

Andere klanten zeggen nog geen oortjes te hebben ontvangen, maar melden wel dat Samsung de leverdatum van hun bestelling heeft vervroegd. Vermoedelijk heeft de techgigant niet voldoende voorraad om ineens alle bestellingen te leveren met de ‘nieuwe’ batch. Bij retailers zoals Coolblue, Gomibo en Amazon zijn de oortjes voorlopig ook nog niet te verkrijgen. Coolblue verwacht zijn pre-orders vanaf 16 augustus te leveren. Het is mogelijk dat die datum nog wordt uitgesteld.

Of de problemen daarmee ook zijn opgelost, is momenteel nog koffiedik kijken. Gezien de eerdere verontschuldigingen van Samsung, mag je daar echter wel van uitgaan.

audioontspanningsamsungsamsung galaxy buds 3 pro

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen