Nieuws

JBL brengt personalisatietool voor speakers naar België

JBL Product Personalization
© JBL
Voortaan bepaal je zelf hoe je bluetoothspeaker eruitziet via de Product Personalization-tool van JBL. De tool is beschikbaar in België, Duitsland, Frankrijk en Nederland.

JBL biedt al standaard een ruime keuze aan kleuren voor zijn bluetoothspeakers. De Charge-, Clip- en Xtreme-speakers zijn zelfs beschikbaar in een camouflage-uitvoering. Mag het nog iets opvallender of wil je de speaker personaliseren? Dat kan nu via de JBL Product Personalization-tool. Hiermee kun je momenteel een eigen ontwerp aanbrengen op de Go 3, Go Essential, Clip 4, Flip 5, Flip Essential en de Charge Essential 2. Het is dus (nog) niet mogelijk om nieuwere speakers zoals de Charge 5 of Xtreme 4 een persoonlijk tintje te geven.

Personaliseer je JBL-speaker: zo werkt het

In de personalisatietool begin je altijd met een witte of zwarte speaker. Deze kun je vervolgens op diverse manieren personaliseren:

  • Basisontwerp: geef de speaker een andere kleur of een ander patroon. Bij de kleuren kun je kiezen uit voorbeelden of zelf een kleur of kleurovergang toevoegen. JBL laat je bij de patronen enkel de kleuren aanpassen.
  • Afbeelding uploaden: heb je een ontzettend gaaf ontwerp of een mooie foto die je graag op de speaker wil zien? Dat kan, mits er geen auteursrechten op rusten. Het is ook niet toegestaan om logo’s op de foto te hebben. JBL raadt aan lichte afbeeldingen te gebruiken omdat deze donkerder kunnen uitvallen.
  • Tekst: je kan een tekst toevoegen, met keuze uit verschillende lettertypen, kleuren en lettergroottes.
  • Stickers: je kan tot drie stickers toevoegen aan je gepersonaliseerde speaker. Hiervan kan je ook zelf het formaat en de plaatsing op de speaker bepalen.

Beperkt aanbod en prijzen

Wat opvalt is dat JBL de personalisatie-opties momenteel enkel aanbiedt op speakers die het zelf niet meer los verkoopt. De Charge Essential 2 is bijvoorbeeld niet in de reguliere JBL-winkel te vinden, maar wel in de Personalization-tool. Daar is de speaker ook fors duurder dan elders, namelijk 178,99 versus 102 euro bij andere webwinkels. Datzelfde geldt voor de Go 3 (54,99 versus 30 euro) en andere personalisatiemodellen.

audiojblontspanning

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen