Nieuws

Ring lanceert derde Battery Video Doorbell voor €99,99

Ring Battery Video Doorbell derde generatie
© Ring
Smarthomefabrikant Ring heeft de derdegeneratie Battery Video Doorbell gelanceerd. Volgens de Amazon-dochter heeft de nieuwe videodeurbel onder andere een groter gezichtsveld.

Het gezichtsveld bedraagt voortaan 150 graden, waardoor de videodeurbel volgens Ring “zicht van top tot teen” biedt. Dit is gelijk aan de duurdere Ring Battery Doorbell Pro en Plus. Ook gelijk zijn de HD-beeldresolutie en de mogelijkheid om ‘s nachts videobeelden in kleur te bekijken. Je ontvangt daarnaast een melding wanneer er pakketjes bij de deur worden neergezet, mits je een Ring Protect-abonnement afsluit. Dit was al mogelijk met de tweede generatie Ring Battery Video Doorbell, maar is volgens Ring een stuk bruikbaarder nu de beeldhoek met 66% is vergroot.

Langere maximale batterijduur

De Amazon-dochteronderneming stelt verder dat de batterij tot 23% langer meegaat, zonder te vermelden wat de exacte batterijduur is. Ook op de productpagina van de Ring Battery Video Doorbell blijft deze informatie achterwege. Wil je de slimme videodeurbel liever op netstroom gebruiken, dan is dat ook mogelijk. De Ring-videodeurbel kan worden aangesloten op een bestaand deurbelsysteem of een transformator met een voltage van 8 tot 24 V.

Als je de deurbel op batterijstroom laat werken, moet je deze tussendoor via usb-c opladen. Je ontvangt via de Ring-app een melding zodra het tijd is om de batterij op te laden. De verbinding tussen je smartphone en de Ring-deurbel verloopt via wifi (2,4 GHz). Zorg er dus voor dat er een 2,4GHz-signaal beschikbaar is bij de voordeur.

Via de internetverbinding kun je ook gesprekken voeren met de mensen die voor je deur staan. De videodeurbel bevat namelijk een ingebouwde microfoon en speaker. Bovendien ondersteunt de deurbel gezichtsherkenning met “personaliseerbare bewegingszones”. Als je dit instelt, ontvang je een melding zodra er mensen in de buurt van de videodeurbel komen.

Prijs blijft gelijk

Amazon zegt de videodeurbel minstens vier jaar te ondersteunen nadat deze voor het laatst te koop was in de Ring-webwinkel. Vermoedelijk kun je dus rekenen op vijf jaar aan updates.

Ring biedt de Battery Video Doorbell (derde generatie) momenteel aan als pre-order voor 99,99 euro, met levering vanaf 4 september. Dit is even duur als zijn voorganger. Je kunt kiezen uit twee kleuren: Nikkel-Satijn en Venetiaans Brons.

amazonringsmarthomevideodeurbel

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen