Nieuws

Nog goedkopere Motorola Razr 50 op komst

Motorola Razr 40 Ultra
© Motorola
Motorola lanceert dit najaar mogelijk een nóg goedkopere Razr-model, de Razr 50s. Het toestel is intussen al gekeurd voor het weergeven van HDR10+-content.

Motorola presenteerde in juli al een van de goedkoopste foldables ooit, de Razr 50, die 899,99 euro kost. Ter vergelijking: de Samsung Galaxy Z Flip 6 kost 1.199 euro. Het lijkt erop dat er later dit jaar of begin 2025 een model verschijnt met een nog lagere prijs – de Razr 50s. De ‘s’ in de modelnaam wijst bij Motorola doorgaans op een goedkopere variant.

Momenteel is bekend dat de Motorola Razr 50s in ieder geval HDR10+ ondersteunt. Dit is een HDR-standaard die concurreert met Dolby Vision en HLG. Hoewel het scherm HDR-content kan weergeven, zegt dit niets over de potentiële helderheid van het scherm of andere specificaties. Zowel de Razr 50 als de Razr 50 Ultra ondersteunen HDR10+, terwijl de Ultra ook Dolby Vision-content correct kan weergeven.

Opgepimpte Motorola Razr 40

Voorlopig blijft het speculeren wat de Razr 50s te bieden heeft. Een van de geruchten is dat het een ‘opgepimpte’ versie zou zijn van de Razr 40. Die telefoon had een veel kleiner coverscherm dan de huidige Razr 50-modellen. Net als de huidige Razr 50 bevat de Razr 40 een middenklassechipset. Dat detail zou Motorola kunnen overnemen in de Razr 50s, maar vooralsnog blijft het bij speculaties.

Over de prijs is ook nog niets bekend. De Motorola Razr 50 kost 899,99 euro en is daarmee al een relatief betaalbare vouwtelefoon. Door de prijs nog verder te verlagen, zou Motorola foldables een stuk toegankelijker maken. Momenteel zijn deze telefoons alleen bereikbaar voor degenen die graag vlaggenschiptelefoons kopen, terwijl dat slechts een klein deel van de telecommarkt uitmaakt.

mobielmotorolamotorola razr 50

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen