Nieuws

Samsung Galaxy S24 FE toch minder duur dan verwacht?

Samsung Galaxy S24 FE groen
© OnLeaks
We hoorden eerder geruchten dat de Samsung Galaxy S24 FE flink duurder zou worden dan zijn voorganger, maar misschien valt het toch wel mee.

Eerder deze week verscheen er een lek met de zogenaamde prijs van de Samsung Galaxy S24 FE (via SamMobile). Dat lek suggereerde dat de volgende ‘Fan Edition’ van Samsung misschien 100 euro duurder wordt dan zijn voorganger, de Galaxy S23 FE. Die prijs was even schrikken, maar gelukkig horen we nu vanuit een andere bron dat de prijsverhoging niet zo groot is (via SamMobile).

Hoeveel zal de Galaxy S24 FE dan kosten?

Het lek van eerder deze week suggereerde dat je straks 799 euro moet betalen voor een S24 FE met 8 GB aan RAM en 128 GB aan opslagruimte. Een leaker genaamd @MysteryLupin heeft nu echter op Twitter (X) gedeeld dat dit model 749 euro zal kosten en dat je voor 256 GB aan opslagruimte 809 euro moet betalen (zie de tweet verderop).

Ook deze prijs is nog redelijk hoog voor wat uiteindelijk Samsungs meer betaalbare S24-model moet worden. Toch is het in ieder geval 50 euro goedkoper dan het vorige lek suggereerde. Het is nog steeds wel lastig om het FE-model aan te bevelen voor deze prijs als je de reguliere S24 momenteel al voor ongeveer 650 kan vinden en de S24 Plus voor ongeveer 790 euro.

Als het FE-model eenmaal flink in prijs gedaald is, wordt hij dan ook pas echt interessant. Dat was ook het geval voor de Samsung Galaxy S23 FE. Op een gegeven moment was de S23 FE een zeer interessant alternatief voor de Galaxy A55, zeker voor mensen die geïnteresseerd zijn in Galaxy AI.

Ook vier kleurvarianten genoemd

In de post van @MysteryLupin zien we niet alleen de zogenaamde prijzen van twee configuraties van de Galaxy S24 FE. Er zijn ook vier mogelijke kleurvarianten te zien: ‘Graphite’, ‘Mint’, ‘Yellow’ en ‘Blue’.

Deze kleuren komen overeen met de kleuren die in een eerder lek werden genoemd. In dat lek werd echter ook nog een zwart model genoemd, naast het grijze ‘Graphite’-model. Misschien dat zwart een exclusieve kleurvariant zal zijn voor de website van Samsung. Samsung biedt namelijk meestal exclusieve kleuropties aan via zijn eigen website. Hoe dan ook, we verwachten dus weer een aantal kleurrijke opties om uit te kiezen.

Uitgelicht artikel Samsung Galaxy S24 FE Samsung Galaxy S24 FE-lancering lijkt nabij te zijn
mobielprijssamsungsamsung galaxy s24 fe

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen