Nieuws

Nieuw lek hint naar vijf nieuwe Google Pixel-telefoons in 2025

Google Pixel 9 Pro
© Google
Er zijn inmiddels alweer codenamen uitgelekt voor alle Google Pixel-toestellen die in 2025 uit zullen komen.

De Google Pixel 9-serie is pas net uit, maar er is nu alweer informatie gelekt over de Pixels die volgend jaar moeten uitkomen. Volgens deze nieuwe informatie vanuit Android Headlines zullen er in 2025 vijf nieuwe Pixels uitkomen. Deze outlet heeft namelijk de codenamen van al deze toestellen in handen gekregen.

Google Pixel 9a en Pixel 10-serie

De Google Pixel 9, Pixel 9 Pro, Pixel 9 Pro XL en Pixel 9 Pro Fold zijn pas net uit, maar nu wordt er dus alweer zoveel mogelijk informatie verzameld over de volgende generatie.

Voordat de echte volgende generatie, oftewel de Pixel 10-serie, verschijnt, zal volgend jaar waarschijnlijk eerst tijdens Google I/O (waarschijnlijk in mei) het apparaat met de codenaam ‘Tegu’ gelanceerd worden. De codenaam Tegu is al een paar keer eerder gelekt en verwijst als het goed is naar de Pixel 9a.

De andere vier codenamen die nu bekend zijn gemaakt zijn ‘Frankel’, ‘Blazer’, ‘Mustang’ en ‘Rango’, en deze refereren respectievelijk naar de Pixel 10, Pixel 10 Pro, Pixel 10 Pro XL en Pixel 10 Pro Fold. Volgens deze bron komen alle Pixel 10-apparaten weer ongeveer tegelijkertijd ergens in de herfst uit.

Dezelfde line-up

Het lijkt er dus op dat Google nu al heeft besloten om zich vast te houden aan de huidige line-up van vier modellen. De Pixel 9a staat daar natuurlijk los van. Dit is wel opvallend, want het bedrijf heeft nog niet lang de tijd gehad om te zien hoe goed de individuele modellen verkopen. Toch kan er natuurlijk nog van alles veranderen tussen nu en de herfst van 2025.

We vinden het voortzetten van de huidige line-up in ieder geval wel een goed idee. Het is fijn om weer de keuze te hebben of je een Pro-toestel van een groot formaat of juist een kleiner formaat wil. Wil je een kleine, maar krachtige telefoon? Dan kies je de gewone Pro. Wil je liever een groter scherm en een grotere batterij? Dan kies je de Pro XL.

Daarnaast is er dan natuurlijk nog het Pro Fold-model. Hoewel de Pixel 9 Pro Fold zeker niet perfect is (en hij voor velen natuurlijk nog echt te duur is), doet hij wel al heel veel dingen goed. We zijn dan ook zeker benieuwd naar de volgende, nog verfijndere versie.

Uitgelicht artikel Pixel 9 Pro Fold Google Pixel 9 Pro Fold blijkt extreem fragiel
googlegoogle pixelGoogle Pixel 10google pixel 10 progoogle pixel 10 pro foldgoogle pixel 10 pro xlgoogle pixel 9aleakmobiel

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen