Nieuws

Amazon plant tweede Prime Day-event op 8 en 9 oktober

Amazon misleiding Prime
© Unsplash/Anirudh
Wil je al voor Black Friday elektronicadeals scoren voor de feestdagen? Houd Amazon dan op 8 en 9 oktober in de gaten voor het Prime Day Big Deals-event.

Amazon organiseert inmiddels twee Prime Day-evenementen per jaar. Na het succes van het dealfestijn op 16 en 17 juli, komt de e-commercegigant nog geen drie maanden later met een nieuw concept: “Prime Day Big Deals”. Dit evenement vindt plaats op 8 en 9 oktober en is ook toegankelijk voor klanten in België en Nederland.

Elke vijf minuten een nieuwe deal

Net als bij voorgaande Prime Day-evenementen verschijnt er op 8 en 9 oktober elke vijf minuten een nieuwe aanbieding. Deze deals zijn meestal in beperkte aantallen beschikbaar, dus snel handelen is geboden als je iets interessants spot. Zoals gebruikelijk is een Prime-abonnement vereist om van de aanbiedingen te profiteren.

Prime-abonnement: voordelen en tips

Voor wie nog geen Prime-lid is, is het aan te raden vlak voor of tijdens het evenement een proefabonnement af te sluiten. Hiermee kan je dertig dagen lang genieten van alle Prime-voordelen, waaronder:

  • Toegang tot Prime Day-deals
  • Gratis verzending
  • Prime Video

Belangrijk om te weten: je kunt het abonnement binnen de proefperiode kosteloos opzeggen. Zeg je het abonnement niet op, dan betaal je na die 30 dagen 2,99 euro per maand.

Regionale beperkingen

Let op: sinds de lancering van Amazon in België heb je alleen toegang tot de Belgische Prime Day-deals. Nederlandse en Duitse aanbiedingen zijn niet beschikbaar, tenzij je een leveradres in het betreffende land gebruikt.

Wat kan je verwachten?

Prime Day Big Deals omvat vrijwel alle productcategorieën van Amazon. Of je nu op zoek bent naar alledaagse artikelen zoals wc-papier of hightech-producten zoals smartphones, er is voor ieder wat wils. Alle aangeboden producten worden door Amazon verzonden, hetzij rechtstreeks verkocht door het bedrijf, hetzij door externe verkopers.

Hoewel het lastig is om vooraf te voorspellen welke artikelen in de aanbieding komen, houdt TechPulse je op 8 en 9 oktober up-to-date over de beste elektronicadeals van Prime Day Big Deals.

amazonamazon prime daydealsprime day

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen