Nieuws

Samsung Galaxy S25 Ultra krijgt nog dunnere schermranden dan de iPhone 16 Pro Max

Render van iPhone 16 Pro Max naast Samsung Galaxy S25 Ultra
© @UniverseIce op Twitter (X)
Een bekende leaker heeft aangegeven dat de schermranden van de Samsung Galaxy S25 Ultra nog dunner worden dan die van de iPhone 16 Pro Max.

De iPhone 16-serie is net onthuld en de iPhone 16 Pro en Pro Max hebben de dunste schermranden tot nu toe van alle iPhones. Volgens een nieuwe leak lijkt het er echter op dat de Samsung Galaxy S25 Ultra nog dunnere schermranden zal hebben als onderdeel van zijn vernieuwde design.

Samsung wint deze strijd

De nieuwe iPhone 16 Pro en Pro Max hebben al echt enorm dunne schermranden. Deze randen zijn dan bijvoorbeeld ook dunner dan de schermranden op de Samsung Galaxy S24 Ultra. Volgens de bekende leaker @UniverseIce op Twitter (X) kan het echter nog dunner (via SamMobile)

In de afbeeldingen uit de tweet zie je renders van de twee toestellen naast elkaar en hier is ook het zogenaamde verschil te zien. De 0,2 mm dunnere bezel die @UniverseIce noemt, refereert waarschijnlijk naar het verschil tussen de schermranden op de S24 Ultra en de S25 Ultra.

Samsung Galaxy S25 Ultra design

De render van de S25 Ultra uit deze nieuwe leak toont weer hetzelfde vernieuwde design dat we ook in eerdere leaks (van dezelfde leaker) hebben gezien. Zo deelde de leaker aan het begin van deze maand ook al renders van de iPhone 16 Pro Max en Samsung Galaxy S25 Ultra, waaruit moest blijken dat ze er bijna identiek uit zouden zien.

Volgens deze leaker zal de S25 Ultra meer afgeronde randen krijgen dan zijn voorganger. Daardoor moet hij comfortabeler in de hand liggen. Het toestel zal naar verwachting ook dunner worden en onder andere dankzij de dunnere schermranden ook een groter display van 6,9 inch krijgen.

Verder werd er eerder dus al gesuggereerd dat het aankomende vlaggenschip van Samsung ongeveer dezelfde afmetingen zal hebben als Apples nieuwste vlaggenschip. De nieuwe iPhone lijkt aan de hand van de renders nog steeds wel meer afgeronde hoeken te hebben. Ook blijft Apples telefoon natuurlijk nog steeds herkenbaar door het Dynamic Island bovenaan het scherm.

Uitgelicht artikel Samsung Galaxy S25 Ultra Is dit hoe de Samsung Galaxy S25 Ultra eruit zal zien?
appleiphone 16 pro maxleakmobielsamsungsamsung galaxy s25 ultraSchermranden

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen