Deals

Maak je klaar voor het nieuwe schooljaar met deze scherpe laptopdeals

Beste laptopdeals Coolblue
© Coolblue
Heb je een nieuwe laptop nodig als je straks naar school gaat? Maak dan zeker gebruik van de back to school-laptopdeals bij Coolblue en bespaar zo tot honderden euro's.

Ga je in september weer terug naar school of kantoor en kun je een nieuwe laptop gebruiken? De back-to-school-periode is het perfecte moment om er een met korting aan te schaffen. Tot en met 22 september geniet je bij Coolblue van korting op allerlei elektronica, zoals laptops, maar bijvoorbeeld ook airfryers om het ‘bruine fruit’ op een gezondere wijze te bereiden. Eerder hebben we Coolblue’s beste elektronicadeals voor de back to school-periode al voor je op een rij gezet.

Voor dit artikel keken we specifiek naar de laptopdeals die je echt niet mag missen. Wat je ook studeert (of wat voor werk je doet), er is voor iedereen wel een model beschikbaar dat aan je wensen voldoet. Game je graag na school- of werktijd? Ook voor jou hebben we enkele deals uitgekozen. Zo koop je een laptop die niet alleen geschikt is voor intensieve grafische taken voor school en werk, maar ook in je vrije tijd aan je behoeften voldoet.

Bepaal je gebruiksdoel

Welke laptop je nodig hebt voor school, hangt af van wat je gaat doen. Studeer je aan een creatieve opleiding, dan komt een grafisch sterke laptop goed van pas. Tegelijkertijd heb je al die grafische rekenkracht niet nodig bij een opleiding in de zorg of tot docent. Kortom: kies je laptop op basis van wat je nodig hebt en let niet al te veel op de specificaties. Voor het gemak hebben we hieronder de beste Coolblue-laptopdeals in categorieën onderverdeeld:

Licht gebruik (Word, browsen, etc.)

Licht grafisch gebruik (Photoshop, etc.)

Zwaar grafisch gebruik

Laptopaccessoires nodig?

Heb je al een laptop, maar heb je simpelweg een dongle, laptophoes of nieuwe muis nodig? Ook daarvoor kun je nu terecht bij Coolblue. HP’s populaire G5-dockingstation kost je nu bijvoorbeeld nog maar 150 euro. Met zo’n dockingstation kun je meerdere monitoren en USB-apparaten aansluiten op je laptop.

back to schoolcoolbluedeals

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen